banner
Objava: 21.10.2013 12:00
Čitanja: 1214
Autor: ABCportal.info
Dani knjige
Bogata poetska večer u knjižari Alfa u Mepas Mallu
Bogata poetska večer u knjižari Alfa u Mepas Mallu
0
0

U utorak 22. listopada 2013., u 18:00 sati, u knjižari Alfa u Mepas Mallu bit će upriličen početak Dana knjige i poetska večer u organizaciji spomenute knjižare i druge ''Briješki pleter''.

U sklopu ove večeri bit će predstavljana zbirka pjesama ''Muškarac kojeg nemam'' mlade bh. pjesnikinje Glorije Lujanović, te nakladnička izdanja udruge ''Briješki pleter'', odnosno zbirka ''Neodgodivo'' i zbirka ''Gdje je nestala ljubav'' autorice Marije Lovrić.

Za glazbeni dio programa pobrinut će se ženska vokalna skupina Tibia iz Širokog Brijega, dok su gošće večeri pjesnikinje Anita Martinac, Blagica Bevanda i Marina Radoš. Na ovom događaju će također biti nazočni domaći autori s kojima će svi mladi početnici moći porazgovarati i družiti se.

Dani knjige od 22. listopada do 26. listopada 2013., to je tjedan posvećen knjizi, s posebnim naglaskom na domaće autore. U spomenutom razdoblju knjižara Alfa će dati određeni popust na cjelokupni asortiman knjiga.   

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS