Objava: 20.3.2017 13:10
Čitanja: 3101
Autor: abcportal.info
Dajmo im podršku
Dan narcisa je dan kada je potrebno dati podršku i osmijeh onima koji to trebaju
Dan narcisa je dan kada je potrebno dati podršku i osmijeh onima koji to trebaju
0
0

Iz godine u godinu početkom proljeća, u cijeloj Zapadnohercegovačkoj županiji se obilježava Dan narcisa, dan kada je potrebno dati podršku i osmijeh onima koji to trebaju. Svi narcisi koji se ovih dana dijele širom svijeta, u stvari su znak dolaska proljeća, novog rađanja i zato su za nas žene oboljele od karcinoma dojke, narcisi simbol novog početka, simbol novog života, života koji slijedi iza dana teške borbe sa opakom bolesti.

-Hvala vam za svu do sada pruženu podršku, za svaki trenutak kada ste bili uz nas. Želimo da se udružite sa nama, da zajedno krenemo u edukaciju i prevenciju jer na vrijeme otkriveni karcinom je 90% izlječiv, poručuju žene iz Udruge oboljelih ili liječenih od karcinoma dojke u ZHŽ “Narcis"

-Ne dozvolite da vam se zbog vaše neodgovornosti, dogodi ovo što se dogodilo nama. Zajedno pomozimo sebi, našim mamama, kćerkama, bakama, prijateljicama, svim ženama jer biti žena je prekrasno a biti zdrava žena je bogatstvo! Na prigodnim štandovima koji su bili postavljeni u svim mjestima ZHŽ članice ove udruge zajedno sa volonterima prodavali su narcise i dijeliti promotivne letke, kupnjom istih i novčanim prilozima pomažete rad ove udruge-priopćili su nam iz Udruge žena oboljelih ili liječenih od karcinoma dojke u ZHŽ “Narcis"

Ovu akciju kao i uvijek do sada podržao su gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević i predsjednik GV Vinko Topić. Također, podršku i svoj novčani prilog su došli dati i ekipa širokobriješkog Crvenog križa sa voditeljicom Karmelom Skko.

FOTO Ivan RAMIĆ
Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS