banner
Objava: 15.2.2017 13:00
Čitanja: 1094
Autor: Administrator
Nagradni natječaj
Dan žena u Mepas Mallu
Dan žena u Mepas Mallu
0
0

Teško nalazimo riječi kad njima želimo opisati značenje žene, jer ona uvijek ima lijepu riječ za drugoga. Nježnost i ljubav koju žena pruža jedino se mogu usporediti s njenom snagom i upornošću.

Zato svakog 08.03. s ponosom slavimo Međunarodni Dan žena sa svojim majkama, sestrama, djevojkama i prijateljicama. Ne zaboravite ih za ovaj praznik, ali i svaki drugi dan, podsjetiti koliko su njihova bezuvjetna ljubav, razumijevanje, topla riječ i hrabrost vrijedni hvale.

Kako bismo posebno obilježili ovaj praznik, u periodu od 10.veljače do 07. ožujka 2017. sve vjerne kupce očekuje nagradni natječaj Dan žena u Mepas Mallu. Sve što je potrebno za sudjelovanje je ostvariti kupovinu u iznosu od 20 KM u bilo kojoj radnji u centru. U posebno dizajniranu Facebook  aplikaciju upišite osobne podatke, broj računa te osvojite odlične Philips uređaje i druge vrijedne nagradekoji će oduševiti svaku pripadnicu nježnijeg spola, a svakodnevnicu učinitijednostavnijom, ljepšom i posebnijom.

Dan će vašim omiljenim damama savršeno početi uz omiljeni okus kave i cijeđenog soka spravljen uz Philips Daily Collection aparat za kavu i blender. Najdraže tkanine će biti prozračne i nježne uz Philips Perfect Care glačalo, a koža meka poput svile uz Philips LumeaPrestige uređaj za otklanjanje dlačica. Sigurni smo da će svaki od ovih aparata oduševiti vaše majke, prijateljice, djevojke i sestre.

Zato požurite i sudjelujte u našem natječaju, te osvojite vrijedne nagrade i onaj najbolji poklon, osmijeh dragežene. Nagradni natječaj podržali su Techno Shop i Philips.

Svim pripadnicama ljepšeg spola želimo od srca želi sretan i lijep Dan žena!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Tagovi
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS