banner
Objava: 18.3.2014 15:06
Čitanja: 1457
Autor: Administrator
Dan narcisa u Mostaru
Elektroprivreda pokrovitelj i Dana narcisa u Mostaru
0
0

Nakon jučerašnje manifestacije u Širokom Brijegu, pod pokroviteljstvom JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar danas je obilježen Dan narcisa i u Mostaru.
„Svijedoci smo da sve više žena oboljeva od malignih bolesti, a vrlo često im nije dostupna adekvatna zdravstvena zaštita. Zbog toga se divim članicama Novog pogleda, što kroz svoj rad pomažu ženama na sve moguće načine da se suoče s bolešču i učine sve da tu bolest i pobjede“, kazala je Ivana Bunoza, izvršna direktorica ekonomskih poslova Elektroprivrede HZ HB u obraćanju okupljenima na platou prodajnoga centra Mepas Mall u Mostaru.

Direktorica je naglasila kako Elektroprivreda HZ HB kontinuirano kroz sponzorstva i reklame podupire humanitarne i druge društveno korisne projekte kao što je i ovaj današnji, te je pozvala i sve ostale, posebice osobe iz javnoga života da se aktivnije uključe i sukladno mogućnostima pomognu ovu hvale vrijednu akciju, i tako pridonesu stvaranju kvalitetnijih uvjeta za uspješnije liječenje oboljelih žena.
Proglasivši manifestaciju otvorenom Ivana Bunoza je poručila „ Pokažimo ovim i svim drugim ženama oboljelim od karcinoma dojke da nisu same. Vjerujem kako bi se većim sudjelovanjem osoba iz javnog života uspjeli stvoriti bolji uvjeti za njihovo uspješnije liječenje.“

Predstavnice Udruge Novi pogled iz Mostara organizirale su prodaju narcisa - cvijeta koji simbolizira život, a prikupljena sredstva iskoristit će za preventivno djelovanje na edukaciji i ranom otkrivanju raka dojke, kao i za konkretnu pomoć već oboljelim ženama.

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS