Objava: 27.1.2017 16:01
Čitanja: 1392
Autor: Administrator
Zračna luka Mostar
Eurowings zainteresiran za uspostavu aviolinije Mostar – Stuttgart
Eurowings zainteresiran za uspostavu aviolinije Mostar – Stuttgart
0
0

U Gradskoj upravi Grada Mostara održan je sastanak na kojem je razmatrana mogućnost uspostave stalne zračne veze između Mostara i Stuttgarta i to dva puta tjedno, a prijevoz bi vršila niskotarifna aviokompanija Eurowings.
Kako je priopćeno danas iz Gradske uprave Mostara, sastanku sa predstavnikom Eurowingsa i menadžerom za mrežni razvoj za jugoistočnu Europu Ivanom Orečom prisustvovali su mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić, premijer HNK Nevenko Herceg, direktor Međunarodnog aerodroma Mostar Marin Raspudić, direktor BHANSA Davorin Primorac, te predstavnici Federalnog ministarstva prometa i komunikacija.

Predstavnici Grada Mostara i HNK, gradonačelnik Bešlić i premijer Herceg obećali su sa svoje strane punu podršku mogućnosti poslovne suradnje i zračnom povezivanju Mostara i HNK preko Stuttgarta s ostatkom Europe.

Predstavnici BHANSA-e, Zračne luke Mostar i Federalnog ministarstva prezentirali su sve karakteristike i mogućnosti pružanja usluga koje nudi Aerodrom u Mostaru.

Eurowingsov menadžer naglasio je zainteresiranost ove aviokompanije za poslovnu suradnju te istaknuo kako će odmah upoznati svoje nadređene o razgovorima, a nakon toga će dostaviti i poslovnu ponudu.

Tagovi
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS