banner
Objava: 18.12.2016 18:06
Čitanja: 11607
Autor: ABCPORTAL.INFO
Dvije godine s vama
Gradski taxi u Širokom Brijegu postao omiljeni prijevoz Širokobriježana
Gradski taxi u Širokom Brijegu postao omiljeni prijevoz Širokobriježana
0
0

Dvije godine i dva mjeseca prošlo je od kada su građani Širokog Brijega nakon punih sedamnaest godina od zadnje zabilježene, dobili Taxi službu. Bilo je to u listopadu 2014. kad je Mario Mandić pokrenuo posao sa taxi službom 'Gradski taxi' kako bi prehranio svoju obitelj nakon gubitka radnog mjesta u jednoj širokobriješkoj tvrtki.

-Imao sam jednog Passata karavana s kojim sam počeo taksirati u Širokom Brijegu a onda sam za mjesec dva nabavio još jedan auto. Širokobriježani su odlično reagirali na ovu našu uslugu i naše cijene što nam je dalo poticaja da se još razvijamo i ulažemo u ovaj posao. Nakon dvogodišnjeg predanog rada i zalaganja danas naša Taxi služba broji i posjeduje 6 Renault Megane automobila s kojima obavljamo ovu djelatnost. Ulaganja u ovom poslu nisu mala s obzirom na kapacitete koje ovaj posao može ponuditi u našem gradu. Nije lako opstati i potrebno je uvijek nešto novo ponuditi. Danas imamo Taxi službu koja radi od 0 – 24 sata a pripremamo još neke dodatne aktivnosti vezane uz ovaj posao- rekao je novinaru ABCportala Mario Mandić, čovjek koji je pokrenuo i razvio ovu taxi službu koja je sasvim sigurno dodatno obogatila gradsku uslužnu ponudu. Valja napomenuti da je Mario dobio pomoć i svoje ljepše polovice koja mu pomaže u taksiranju.

Taxi služba 'Gradski taxi' trenutno ima šest zaposlenih koji odlično servisiraju potrebe građana za kvalitetnim prijevozom. Naravno, njihove usluge nemaju granica i mogu obavljati prijevoz i do nekih drugih destinacija izvan BiH što redovno i čine.

FOTO Ivan RAMIĆ

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS