banner
Objava: 24.4.2017 12:54
Čitanja: 247
Autor: Administrator
treći put za redom
Grudske rukometašice treći put za redom prvakinjue BiH
Grudske rukometašice treći put za redom prvakinjue BiH
0
0

Hrvatski ženski rukometni klub Grude u subotu 22.04.2017.godine neodlučnim rezultatom u utakmici protiv ekipe Jedinstva u Tuzli osigurao TREĆI UZASTOPNI NASLOV RUKOMETNIH PRVKINJA BOSNE I HERCEGOVINE!!!

Neodlučnim rezultatom u Tuzli nastavljen je i niz nepobjedivosti naših cura u Premijer ligi BiH koji traje već 30 mjeseci i u kojem su naše djevojke postigle 54 uzastopne pobjede i ostvarile 1 neodlučan rezultat.

Sve ovo izaziva veliku medijsku pozornost jer su to rezultati koji su jedinstveni u BiH športu i kojima naš klub nosi epitet najboljeg športskog kluba u BiH.

Pred ekipom je još završni turnir KUP-a BiH koji će se održati 19.05. do 21.05.2017. godine u Zavidovićima. Na tom završnom turniru naše djevojke će pokušati osvojiti i treći uzastopni naslov pobjednica KUP-a i tako napraviti još jedan teško dostižan rekord.

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS