banner
Objava: 2.12.2015 10:45
Čitanja: 864
Autor: Administrator
U Mostaru
Najpoželjnije strukovno zanimanje Europe: 7. ciklus obuke CNC operatera
Najpoželjnije strukovno zanimanje Europe: 7. ciklus obuke CNC operatera
0
0

U INTERA Tehnološkom Parku počeo je novi ciklus obuke CNC operaterau prostorijama INTERA HTEC centra.

INTERA HTEC pruža mogućnost obuke na najmodernijim industrijskim strojevima, visokokvalitetnim alatima i pratećoj opremi, a cjelovita obuka sadrži sve ono što CNC operater mora znati kako bi bio produktivan: od usvajanja osnovnih pojmova do samostalne praktične izrade dijelova od čelika i aluminija uz primjenu tehnoloških listi i mjernih protokola.

Pored same obuke, INTERA HTEC Vam može pružiti i priliku da stupite u kontakt s poduzećima u regiji koja traže kadrove ovog profila pri čemu je već tijekom obuke moguć dogovor o potencijalnom radnom odnosu.
Sama obuka za profil „CNC operater“ traje 90 sati tijekom tri mjeseca i podijeljena je na 3 modula - teorijski dio i dva modula praktičnog rada na CNC glodalici i CNC tokarilici.

Svi zainteresirani prijavu za naredni ciklus mogu izvršiti na htec@intera.ba Detalje obuke možete pronaći na web stranici INTERA Tehnološkog Parka www.intera.ba .

Za polaznike sedmog ciklusa obuke osigurana je subvencija usluge obuke u iznosu od 30%.

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS