banner
Objava: 21.11.2015 11:22
Čitanja: 1422
Autor: Administrator
Incidenti
Ne radi se o terorističkom napadu na Jeleča, privedeni nisu vehabije
Ne radi se o terorističkom napadu na Jeleča, privedeni nisu vehabije
0
4

- U tunelu Salakovac kod Mostara nije izveden teroristički napad na generala Antu Jeleča, a u eksploziji nisu korišteni bomba ni dinamit, rekla je dežurna tužiteljica Hercegovačko-neretvanske županije Maja Čišić.

- Prema činjenicama koje imamo do sada, mislim da nije bio napad na generala Antu Jeleča, ali dok se istraga ne završi ne mogu ništa tvrditi sa sigurnošću - rekla je Čišić i dodala kako je još prerano donositi zaključke.

Čišić je napomenula kako je do sinoćnje eksplozije u tunelu Salakovac došlo, najvjerovatnije, upotrebom nekog pirotehničkog sredstva, ali se vještačenja još rade da bi se točno utvrdilo o čemu je riječ.

Ona je navela kako je iz automobila, koje je bilo ispred automobila generala Jeleča, bačena naprava prilikom izlaska iz tunela.

Nije bilo preticanja, ali je Jeleč vidio o kojem je automobilu riječ.

- Policija je odmah nakon prijave identificirala o kome je riječ i vozač automobila se odmah javio u policiju. S njim su bile još dvije osobe. Ne radi se ni o kakvim vehabijama - naglasila je Čišić.

Ona je dodala da je riječ o mlađim osobama iz Mostara koje nemaju kriminalni dosije.

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Gost
1. Gost 21.11.2015 12:08
triba,toga,GLAVOLJU.KAZNIT,STO,NIJE,BACIJO,PRID,SVOJU,KUCU
0
0
0
Gost
2. Gost 21.11.2015 19:05
Ako se ne radi o teškom incidentu zašto onda duge cijevi. Je li to možda skrivanje "sve je ok" pa onda bum..... ko pogine pogine,
0
0
0
Gost
3. Gost 21.11.2015 19:59
Odkud topovski udar i to bačen ispred vozila u pokretu zapovjednika OS-ga BiH-ne gen,Jeleča. Koja slučajnost,momci,mladi muslimani se zaigrali malo.Nemora biti samo vehabija da bi bio terorista,to može biti bilo tko ko je zaveden zlom ISILA.Ako je slučajnost,što babi pred kuću to nisu bacili.Što da se vozać smeo i ljudi u autu poginuli..
0
0
0
Gost
4. Gost 22.11.2015 02:48
ZA 3..a mozda su katolici....??Neznamo i zato ne prejudiciraj konju !
0
0
0
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS