banner
Objava: 24.8.2016 08:01
Čitanja: 5080
Autor: Administrator
Denis Lasić
Nema zaustavljanja radova, autocesta će se graditi do Mostara
Nema zaustavljanja radova, autocesta će se graditi do Mostara
0
0

Unatoč različitim tvrdnjama, pa čak i intervencijama da se ipak otegne s izgradnjom autoceste na području Hercegovine, ministar prometa i veza Federacije BiH Denis Lasić ustvrdio je za “Večernji list” kako se ide dalje s izgradnjom ovih dionica. Ovaj spor u suštini se odnosi na inzistiranje hrvatskih dužnosnika da se usporedno nastavlja gradnja autoceste u Hercegovini i Bosni, što pak stalno pokušavaju opstruirati bošnjački dužnosnici, čak i najsitnijim procedurama.

Stalne spletke

“Apsolutno će se graditi i nema zaustavljanja radova. Pojavila su se samo neka dodatna pitanja od Europske investicijske banke (EIB) prema Autocestama s obrazloženjima kako su dodijeljeni LOT-ovi, LOT 1 i LOT 2, a mi ih doslovno očekujemo već sutra. Čim se sve razjasni u sljedećih petnaestak dana, imat ćemo potpisivanje ugovora za izgradnju dionice do Počitelja, a onda i samoga mosta”, rekao je Lasić za “Večernjak”. Riječ je o dionicama koje od Zvirića dalje vode prema Počitelju, odnosno Mostaru.

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS