banner
Objava: 13.4.2017 10:03
Čitanja: 291
Autor: Administrator
Tim za spas
Ovo je tim za spas Agrokora: Ramljakovih osam savjetnika i savjetnica
Ovo je tim za spas Agrokora: Ramljakovih osam savjetnika i savjetnica
0
0

Izvanredni povjerenik u Agrokoru Ante Ramljak u utorak je na konferenciji za novinare predstavio neke od ljudi koji će biti u njegovom najužem savjetničkom timu. U nastavku donosimo njihove kratke biografije.

Branimir Bricelj
Trenutno partner u financijskoj tvrtki Altera Corporate Finance, Bricelj iza sebe ima iskustvo rada u nekoliko svjetskih kompanija. Radio je u konzultantskoj tvrtki Lazard, Plivi, britanskim tvrtkama Lamda Partners te farmaceutskim tvrtkama Alapis i DAVA.

Marko Delić
Također iz tvrtke Altera Corporate Finance. Školovao se u inozemstvu, radio u financijskim institucijama, među kojima su i Raiffeisen banka, najveća američka banka JP Morgan te Deutsche Bank.

Tomislav Matić
Dolazi iz Texo Managementa, kao i Ante Ramljak, s pozicije partnera. Školovao se u inozemstvu, na prestižnom Sveučilištu Harvard. Tadašnji ministar Božo Prka zaposlio ga je u Ministarstvu financija. Nakon toga odlazi u Quaestus fond.

Vladimir Bošnjak
U savjetnički tim dolazi iz Agrokora u koji je stigao sredinom prošle godine na funkciju izvršnog direktora za strategiju i tržište kapitala. Radio na Zagrebačkoj burzi, nastavio u investicijskoj banci CAIB te Hypo banci, današnjoj Addiko banci.

Luka Cvitan
Radi u Agrokoru koji je bio njegovo prvo radno mjesto. U tvrtku je stigao 2007. Školovao se na britanskom sveučilištu Cambridge.

Boris Šavorić
Šavorić je partner u Odvjetničkom društvu Šavorić&partneri. Bio je vođa odvjetničkih timova u preuzimanjima kompanija u Hrvatskoj te pravni savjetnik mnogim multinacionalnim kompanijama u privatizaciji. Nositelj je priznanja Svjetske banke za rad i doprinos u Investing Across Borders 2010.

Kristina Laco
Jedna od vodećih hrvatskih stručnjakinja na području upravljanja komunikacijama, direktorica je i partnerica u Komunikacijskom uredu Colić, Laco i partneri. Na milanskome Bocconiju magistrirala je Međunarodnu ekonomiju i menadžment.

Anja Linić Sikavica
Cijelu je karijeru u Agrokoru, počela je kao asistent direktora veleprodajnog centra u Konzumu 2000., zatim je bila na poziciji asistenta direktora ureda za odnose s javnošću, da bi 2002. sjela u fotelju direktorice ureda za odnose s javnošću, na kojoj je i danas, piše Jutarnji list.

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS