banner
Objava: 5.3.2017 16:35
Čitanja: 1054
Autor: Administrator
Nezaustavljive
Pedeseta pobjeda HŽRK Grude proslavljena u dvorani iz koje nitko nije uzeo bod ove sezone
Pedeseta pobjeda HŽRK Grude proslavljena u dvorani iz koje nitko nije uzeo bod ove sezone
0
0

Prvakinje i u novoj sezoni jure prema novom naslovu, javlja portal Grude.com, nakon što su ostvarile svoju 50. uzastopnu pobjedu.

Jubilarna pobjeda zaredom i velika proslava odvijala se u Zavidovićima protiv ekipe Krivaja.

Ali, početak nije bio nimalo lagan. Krivaja je povela rezultatom 3:0, a prvakinje su onda počelee nametati svoju igru. Uskoro je bilo 4:5, pa 4:8, da bi na poluvremenu rezultati bio 9:15. U nastavku, igralo se gol za gol, a Grude su zadržale smirenost i rutinski odradile posao. Vrijedi naglasiti da nijedna momčad ove sezone nije iz Zavidovića odnijela bod, ali Gruđankama je to pošlo za rukom.

Više od 500 navijača Krivaje zapljeskalo je na kraju rukometnim kraljicama, grudskim igračicama koje neumorno idu prema trećem naslovu prvakinja.

HŽRK „Grude“ Grude
Ana Križanac, Anđela Milas, Amanda Marić 6, Nikolina Čutura 7,Chiara Rimac, Ana Nikić, Ana Vrančić 7, Gabriela Gudelj 5, Matea Bandić, Andrea Prusina 7, Martina Kraljević 1, Klara Mikulić , Anđela Boras, Ana Kondža

Grude.com

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS