banner
Objava: 16.2.2017 10:30
Čitanja: 1162
Autor: Administrator
Poslovne žene
Poduzetnice regije - zajedno smo jače
Poduzetnice regije - zajedno smo jače
0
0

Skup "Poduzetnice regije - zajedno smo jače", jučer je u Sarajevu održan u organizaciji Udruženja poslovnih žena u BiH, uz suradnju sa Vanjskotrgovinskom/Spoljnotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine, te uz podršku zajedničkog programa Europske unije i Njemačke Vlade za lokalnu samoupravu i ekonomski razvoj u BiH - EU ProLocal, kojeg sprovodi GIZ.

Gošća iz Hrvatske, Sanela Dropulić je prenijela iskustva poduzetnica iz Hrvatske u okviru Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, te kao autorica knjige "Ja (ne) mogu biti poduzetnica" govorila o značaju poduzetnica u društvu.

Udruženje poslovnih žena u BiH je predstavilo Dane poduzetništva žena u BiH za 2017 godinu. Predsjednica Upravnog odbora Udruženja, Ivana Bunoza je istakla da je za ovu godinu prioritet razgovor na teme "Iskustva i prakse lokalnih zajednica u poticanju poduzetništva žena" i "Poduzetništvo u obrazovnom sustavu naše zemlje", koji će se odvijati na okruglim stolovima.

Korak dalje na danima poduzetništva predviđenim za svibanj/maj ove godine je afirmacija BiH privrede putem javnog natječaja za izbor "Autentičnog domaćeg BiH proizvoda".

Snagu umrežavanja su i ovaj put pokazale poduzetnice Bosne i Hercegovine koje su prisustvovale skupu i interaktivno sudjelovale u radu skupa.

Jučerašnjem skupu su prisustvovali i : Claire Bodony- Veleposlanica Francuske u BiH, Brigitte Heuel-Rolf - direktorica GIZ ureda u Bosni i Herzegovini i Crnoj Gori, Ahmet Egrlić - potpredsjednik Vanjskotrgovinske/ Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine i Aida Zubčević - predsjednica Udruženja poslovnih žena u BiH.

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS