banner
Objava: 5.3.2017 08:38
Čitanja: 5992
Autor: Administrator
Nova trgovina
Širokobriješka tvrtka otvorila trgovinu renomiranog posuđa brenda Schafer u City Centru Sarajevo
Širokobriješka tvrtka otvorila trgovinu renomiranog posuđa brenda Schafer u City Centru Sarajevo
0
0

U Sarajevo City Centru jučer je svoja vrata otvorila još jedna trgovina renomiranog dizajna i njemačke kvalitete brenda W. Besteckhaus Schafer.

"Otvaranjem trgovine W. Besteckhaus Schafer u Sarajevu nastavljamo širenje uspješnog poslovanja koje je započelo 08.08.2016. u Mostaru u prodajnom centru Mepas. Naše poslovne jedinice osigurale su deset radnih mjesta, a iza njih stoji uspješan stručni tim ljudi firme Marina d.o.o. iz Širokog Brijega, kojoj je firma W. Besteckhaus Schafer dodijelila svoje povjerenje i zastupništvo", priopćeno je na otvaranju.

Brend W. Besteckhaus Schafer nudi raznovrsnu ponudu posuđa renomiranog dizajna visokokvalitetnog porculana, kristala, pozlaćenih pribora za jelo i svega potrebnog za vašu kuhinju. Naši porculanski setovi izrađeni su od visokokvalitetnih materijala od kojih su 45-50 posto goveđe kosti u prahu i fosfata, kvaliteta ovih setova jedan je od najvećih pokazatelja.

W. Besteckhaus Schafer je danas na putu da postane globalni brend sa svojim jedinstvenim dizajnom i kvalitetom kojeg je 2004. godine osnovao stručni tim industrije Aslan koja je jedna od uglednih i afirmiranih institucija.

"Prilikom otvaranja trgovine u Sarajevo City centru na -1 spratu naše cijenjene kupce očekujemo s 15 posto popusta na cjelokupni asortiman, a za svaku kupovinu darujemo prigodan poklon. Dođite i uvjerite se u visoku kvalitetu koja je rezultat naprednog dizajna proizvodnje. Radujemo se Vašem dolasku," navode iz Schafera.

FOTO klix.baTagovi
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS