banner
Objava: 16.2.2017 13:09
Čitanja: 3476
Autor: Administrator
U Mostaru
U blizini Mepas Malla otvoreno regionalno sjedište Sberbank BH u Mostaru
U blizini Mepas Malla otvoreno regionalno sjedište Sberbank BH u Mostaru
0
2

Sberbank BH je otvorila nove prostorije svog regionalnog sjedišta za Hercegovinu u Mostaru. Gotovo 300 m2 moderno opremljenog prostora na raspolaganju je pravnim i fizičkim osobama, koji su svoje povjerenje poklonili Sberbank BH. Prostor je lociran u centru grada, u neposrednoj blizini hotela Ero i trgovačkog centra Mepas Mall.

„Naša vizija je promijeniti način na koji doživljavate bankarstvo. Želimo našim klijentima ponuditi vrhunski ugođaj poslovanja sa bankom nudeći rješenja samo jednim dolaskom u poslovnicu“, istakao je Edin Karabeg, direktor Sberbank BH otvarajući regionalno sjedište.

Uvedene su neke nove usluge, poput zone 24 sata, u kojoj osim bankomata klijenti mogu koristiti i usluge infoterminala. Poslovnica je pokrivena i wifi signalom, što boravak u poslovnici čini još ugodnijim.

Na otvaranju regionalnog sjedišta ministar gospodarstva Hercegovačko-neretvanskog kantona Željko Laketić izjavio je da "Mostar, ali i cijela Hercegovina imaju značajne potencijale za gospodarski rast. Taj rast nije moguć bez jakog i stabilnog bankarskog sektora. Zadovoljstvo nam je surađivati sa bankama koje podržavaju razvoj kompanija sa ovog područja".

Poseban ugođaj novoj lokaciji daje izložba radova studenata Akademije likovnih umjetnosti Široki Brijeg upriličena povodom otvaranja regionalnog sjedišta Sbrerbank BH u Mostaru. Ova izložba će narednih mjesec dana biti dostupna svim klijentima.

Djelujući kao društveno odgovorna kompanija, Sberbank BH je prilikom otvaranja novog regionalnog sjedišta pomogla djelovanje udruga u čijem su fokusu djeca sa posebnim potrebama. Pomoć je uručena Udruzi za down sindrom, Udruzi roditelja djece sa posebnim potrebama Vedri osmjeh i ustanovi Dječiji vrtići Mostar.

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Gost
1. Gost 17.02.2017 11:13
Djecu koristite da vam sviraju na otvorenju komercijalne banke. Pljuc
0
0
0
Gost
2. Gost 17.02.2017 11:40
dizi kredit kamata dobra ha ha
0
0
0
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS