banner
Objava: 15.9.2016 19:47
Čitanja: 2020
Autor: Administrator
Investicija 4,5 milijarde
U ponedjeljak polaganje kamena temeljca Buroj Ozone Cityja
U ponedjeljak polaganje kamena temeljca Buroj Ozone Cityja
0
0

Na lokalitetu Prečko Polje, općina Trnovo, u ponedjeljak 19. rujna 2016. godine bit će upriličeno svečano polaganje kamena temeljca za izgradnju najvećeg turističkog grada u jugoistočnoj Europi Buroj Ozone City.

O dinamici gradnje turističkog grada i o značaju projekta vrijednog 4,5 milijarde KM će dva dana prije na konferenciji za medije govoriti Ismail Ahmad, izvršni direktor ove kompanije, javlja klix.ba

Ranije je najavljeno da će Buroj Ozone biti najveći turistički grad u Jugoistočnoj Europi, a da će opremanje prostora biti provedeno po najvišim svjetskim standardima. U okviru turističkog grada Buroj Ozone bit će sagrađeno i sedamdeset superluksuznih hotela, dok će se u nekima od njih po relativno pristupačnim cijenama moći kupiti apartmani.

Investitorska kompanija Buroj International Group iz Dubaija najavila je i da će ovaj projekt smanjiti nezaposlenost u BiH, ali i da im je cilj promovirati BiH u svijetu te osnažiti bh. ekonomiju.

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS