Objava: 26.8.2014 15:08
Čitanja: 2191
Autor: ABCportal.info
Vrhunac Posuškog lita
U Posušju održana poetsko-glazbena večer „Pričaj mi o ljubavi“
0
0

U prepunom caffe baru Calipso u Posušju održana poetsko-glazbena večer „Pričaj mi o ljubavi“ u organizaciji Udruge mladih „Dnevni boravak“. Na posljednjem događaju ovogodišnjeg „Posuškog lita“, posjetitelji su imali priliku uživati u nekima od najljepših ljubavnih stihova.

Pablo Neruda, Dobriša Cesarić, A.G.Matoš, Oscar Wilde, Irena Vrkljan bili su samo neki od autora čije su stihove govorili Sanja Budimir, Jelena Širić, Josipa Penava, Danijela Karamatić, Ivan Begić i Velimir Begić. Čitanje poezije bilo je uz glazbenu pratnju Marije Polić, Frane Reze i Gabrijela Miličevića. U romantičnom ugođaju u glazbenom dijelu programa još su nastupali Karla Jukić, Marija Polić, te Ivan i Gabrijel Miličević. Ovaj program nadopunjen je i izvedbom ženskog vokalnog sastava BelCanto.

Osim formalnog dijela programa, koji je pripremila Udruga mladih „Dnevni boravak“, posjetitelji su imali priliku sudjelovati i u „Otvorenom mikrofonu“ , te pročitati njima drage stihove ili riječi. Upravo to su i učinili neki od posjetitelja, te smo mogli čuti originalne radove poznatog posuškog autora Slave Antina Bage, kao i pjesmu „Zauvijek mlad“ od mladog autora iz Posušja Marijana Knezovića. Posebno oduševljenje kod publike izazvalo je čitanje Jasminke Petric koja je pročitala „Čuvaj nju dok još ne miriše vanilija (O smrti)“ mlade autorice Marine Radoš iz Tomislavgrada.

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS