Objava: 9.9.2013 12:23
Čitanja: 2268
Autor: ABCportal.info
U organizaciji GRUM-a
Večer stihova, nota i fotografije oduševila mnogobrojnu publiku u Grudama
0
0

U organizaciji Grudske udruge mladih (GRUM), u nedjelju večer kod Osnovne škole Ruđera Boškovića u Grudama, održana je Večer stihova, nota i fotografije Vol.2. U ugodnoj atmosferi mnogobrojni posjetitelji mogli su uživati u idiličnoj večeri obogaćenoj odličnim stihovima i pjesmama.

Mladi i nadasve talentirani grudski glazbenici Stipe Iličić na klaviru i solistica Marija Tomić svojih izvedbama otvorili su ovu jedinstvenu kulturnu manifestaciju u Grudama. Osim njih u glazbenom dijelu programa nastupili su i ženski vokalni sastav Tibia iz Širokog Brijega, te vokalni ansambl Belcanto iz Posušja. Svojim pjesmama i pričama večer je obogatila i Martina Mlinarević Sopta, hercegovačka pjesnikinja, kolumnistica i društveno angažirana aktivistica.

Na istom mjestu bila je postavljena i humanitarna izložba fotografija grudskih fotografkinja Marte Zorić i Marije Bošnjak. Cjelokupan iznos od prodaje istih i dobrovoljnih priloga namijenjen je udruzi ''Narcis'' Široki Brijeg, koja okuplja žene oboljele i liječene od karcinoma dojke u Županiji Zapadnohercegovačkoj. 

Ivan KRALJEVIĆ / FOTO Toni ILIČIĆ

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS