banner
Objava: 17.2.2017 17:44
Čitanja: 3320
Autor: Administrator
Nesretni slučaj
Završena istraga oko nesretnog slučaja u Gorancima kod Mostara
Završena istraga oko nesretnog slučaja u Gorancima kod Mostara
0
0

Poslije jutrošnjeg izvršenog tzv. vanjskog pregleda tijela Spasoje Jarka (54) iz Mostara, inače 100- postotnog vojnog invalida i umirovljenog satnika HVO-a, koji je prije jučerašnjeg mraka smrtno stradao pri paljenju korova na obiteljskom imanju u Gorancima, u blizini poznatog restorana "Konoba Goranci" i mjesnog groblja, i dalje se smatra da mu je navjerojatnije prethodno pozlilo zbog slabog srca, potvrdili su za Pogled.ba njegovi prijatelji.

Naime, vatra je potom zahvatila odjeću i veći dio tijela te se najposlije sama ugasila. Tako se i računa da je vrijeme smrti bilo oko 15 sati, a otkrivena je tek naknadno, nakon što je njegova supruga alarmirala poznanike jer Spasoje nije došao po nju u 16 sati, kako su se ranije dogovorili.

Kako kažu, ovaj 54- godišnjak, inače otac dvoje djece, uskoro je trebao na žurni pregled kod kardiokirurga u Zagreb, a što su mu savjetovali ovdašnji liječnici.

- Bio je doista slabog zdravlja, a preživio je niz operacija nakon što je u ratu teško stradao od mine- dodaju prijatelji, koji o njemu imaju samo riječi hvale. Ispraćaj je predviđan za sutra u 14 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg“, a pokop na Rimokatoličkom groblju „Dračevice“.

Podsjetimo, nesretni Spasoje Jarak (pok. Pere), inače rodom iz sela Rabine, na samoj granici između FBiH i RS, na putu prema Nevesinju, u kritično vrijeme je od lišća, korovi i granja čistio polje.

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS