Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić ne dolazi u Zagreb 'zbog sveopće hajke'?

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ne dolazi u Zagreb na kongres Europske pučke stranke (EPP), gdje je bio pozvan kao predsjednik Srpske napredne stranke, javlja Blic. U pismu predsjedniku EPP-a Vučić je naveo da 'tjednima unazad... traje prava medijska haranga u gotovo svim hrvatskim medijima' protiv njegovog dolaska u Zagreb

Vučić i Čović se sastali u središnjici HDZ-a

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović u središnjici stranke primio je danas predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića uoči početka Mostarskog sajma. Čović i Vučić će razgovarati o projektima, gospodarstvu i budućoj suradnji, a zatim će se zajednički uputiti na Sajam na kojem će blizu 800 izlagača iz 30 zemalja predstaviti svoje biznise, piše Klix.ba. 

Vučić: Bošnjaci griješe kao i Srbija devedesetih

Ideja o promjeni imena Republike Srpske je neodgovorna i neozbiljna, rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. Vučić je istaknuo da takva ideja pokazuje određenu nervozu, ali i da je naišla na osudu kod svih zapadnih dužnosnika, prenosi RTS. To je, kako je dodao, zaključio tijekom neformalnih susreta koje je imao tijekom boravka na Gospodarskom forumu u Davosu. 

Vučić: Čović vidi da su Hrvati ugroženi, Dodik misli isto

Imamo izvanredne odnose sa Čovićem, ovdje u Srbiji. Srbi i Hrvati u BiH, i jedni i drugi, smatraju da su ugroženi... Čović vidi da su Hrvati ugroženi i Milorad Dodik misli isto, poručio je u nedjelju navečer srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić.

Srbiji je stalo do dobrih odnosa sa Hrvatskom, poručio je u nedjelju navečer srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić i rekao kako bi se želio uskoro sastati s predsjednicom Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović.

Pretplati se na RSS - Aleksandar Vučić