Bakir Izetbegović

Izetbegovićevi špijuni tajno prisluškuju i prate Plenkovića, hrvatske političare i poduzetnike

Hrvatski list Nacional u novom broju pod oznakom ''ekskluzivno'' donosi dokumente koji, kako tvrdi Nacional, potvrđuju da špijuni iz BiH prisluškuju, prate i tajno nadziru hrvatske političare i poduzetnike.

Hrvatski politički tjedni list Nacional u svom tekstu navodi da su dobili pravo na uvid u više tajnih izvještaja Obavještajno-sigurnosne agencije (OSA), koji pokazuju da tajna služba vodi "specijalni rat protiv Hrvatske i premijera Andreja Plenkovića, vanjske politike hrvatske vlade i hrvatskog naroda u BiH".

Hoće li Čovićeva pljuska odzvanjati u ušima Bakira Izetbegovića?

Doista je bh javnost ostala zatečena brzom reakcijom te formulacijom političke pljuske koju je Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović odaslao na adresu Bakira Izetbegovića , Bošnjačkog člana istog Predsjedništva. U jednom od svojih najžešćih medijskih istupa Čović je brutalno upozorio vrlo opasnog i nekorektnog 'Bošnjaka' da se sabere i ne čini gluposti.

Amerikanka pokazala Bakiru Izetbegoviću srednji prst pa završila u policiji!

Američka državljanka i njen prijatelj iz Sarajeva u četvrtak su privedeni na saslušanje u Policijsku upravu Centar zato što je ona iz automobila pokazala srednji prst prema pratnji Bakira Izetbegovića, bošnjačkog člana Predsjedništva BiH i čelnika SDA, otkriva Dnevni avaz.

'Incident' se dogodio u ulici Koševo, kada su Amerikanka i njen prijatelj krenuli na Bjelašnicu na izlet. U drugoj traci nalazili su se automobili iz pratnje Izetbegovića. Kako saznaje Avaz i član Predsjedništva bio je u automobilu.

Bakir Izetbegović osobno mišljenje prezentira kao službeni bh stav o Pelješkom mostu!?

U našoj regiji ne  može proći puno vremena a da se ne pojavi novi politički problem koji vrlo brzo zauzme sve medijske naslove i pažnju javnosti. Tako je i ovih dana aktualizirana tema oko Pelješkog mosta kojim Hrvatska želi povezati svoj teritorij. Sredstva su osigurana projekt je prošao pred tijelima EU-a i novci za izgradnju su odobreni i spremni, piše ABCportal.info

Pretplati se na RSS - Bakir Izetbegović