Bingo

Bingo je preuzimanjem tvrtke Via Media ušao i u marketinšku djelatnost

Bingo iz Tuzle, najveće trgovačka kompanija u Bosni i Hercegovini, akvizicijom tvrtke Via Media postat će značajan igrač i u marketinškoj djelatnosti, poslovnom segmentu u kojem se dosad nije širio.

Prema analizi Diapora Investa, Via Media je osma najveća tvrtka u oglašavanju i istraživanju tržišta u BiH, a šesta po ukupno ostvarenoj dobiti. Vodeći je Sport Klub, a slijede Media Pool i Universal Media, svi iz Sarajeva, piše Indikator.ba.

Bingo zadržao ugodno vodstvo u trgovinama prehrambenim proizvodima u 2020.

Domaći igrač Bingo zadržao je ugodno vodstvo u modernim trgovinama prehrambenim proizvodima u 2020, pokazuje analiza analitičke kuće Euromonitor, izvještava Indikator.ba.

Fokus Binga tijekom razdoblja pregleda ostao je na hipermarketima, formatu koji mu je pružio puno prostora za rast.
 

Najviše radnika u Federaciji BiH zapošljava Bingo, ali javni sektor dominira

Javni sektor dominantan je poslodavac u Federaciji BiH. Prema službenim podacima u prvih 20 poslovnih subjekata po broju radnika samo je šest privatnih kompanija, ostalo su javna poduzeća, najčešće iz zdravstvenog sektora.

Ipak, prva pozicija po broju radnika koje zapošljava pripada trgovačkom lancu Bingo. Tuzlanski gigant zapošljava čak 7.580 radnika i suvereno je najveći poslodavac u FBiH.

Privode se kraju radovi na novom tržnom centru Bingo u Sarajevu, jednom od najvećih u regiji

Jedan od najvećih trgovačkih centara u Bosni i Hercegovini i regiji uskoro će krasiti općinu Novi Grad, najavio je nalečnik Semir Efendić na Facebooku.

Izgradnja trgovačkog i poslovnog centra Bingo, u ulici Džemala Bijedića u Sarajevu, privodi se kraju sudeći prema fotografijama koje je uz svoj post priložio načelnik Efendić. Prostirat će se na 44.584 kvadratna metra.

Bingo zadržao ugodno vodstvo u trgovačkom sektoru u BiH

Domaći trgovački lanac Bingo zadržao je ugodno vodstvo u suvremenim prodavnicama prehrambenih proizvoda u 2019. godini u odnosu na najbliže konkurente Konzum i Mercator, pokazuje analiza Euromonitora, izvještava Indikator.ba.

Fokus Binga tijekom prošle godine ostao je na hipermarketima, formatu koji mu je pružio puno prostora za rast.

Tržni centar kompanije Bingo u Sarajevu na 44 000 kvadrata polako se približava zadnjoj fazi

Tržni centar kompanije Bingo u Sarajevu polako dobija svoje prepoznatljive konture čime nagovještava početak kraja radova i otvorenje na proljeće.
Riječ je o jednom od najvećih objekata ove vrste u Bosni i Hercegovini smještenom na atraktivnoj lokaciji koja se unazad godinama spominjala kao potencijalno mjesto gradnje tržnog centra.

Bingo kupio atraktivnu imovinu Energoinvest TAT-a u Butmiru

Tuzlanska kompanija Bingo je od četvrtka novi vlasnik glavnine imovine poduzeća Energoinvest Termoaparati d.d. u stečaju. Ponudom od 7 milijuna KM, kompanija Bingo je postala vlasnik zemljišta i nekretnina u Donjem Butmiru procijenjenih na 7,5 milijuna KM, kao i strojeva i opreme procijenjenih na 500 000 KM, izvijestilo je Oslobođenje. 

Iako je početna cijena imovine bila za milijun veća od ponuđene cijene, odbor povjeritelja je prihvatio ovakvu ponudu, s obzirom da je dosad ujedno i najveća zabilježena ponuda. 
 

Pretplati se na RSS - Bingo