Central osiguranje

Nagradna igra Central osiguranja

NAGRADNA IGRA
Kao najbrže rastuća osiguravajuća kuća u Bosni i Hercegovini prepoznata od velikog broja osiguranika evidentno je da smo poželjan partner u poslovanju što predstavlja dodatnu motivaciju za rast i napredak, te poboljšanje uvjeta prema korisnicima naših usluga. Svojom prisutnošću širom Bosne i Hercegovine na velikom broju prodajnih mjesta omogućili smo svim našim osiguranicima izravan kontakt s osiguravateljem kako bi na vrlo jednostavan način zaključili policu osiguranja osoba i imovine.

Central osiguranje sa najvećim rastom premije u 2018.

Central osiguranje d.d. Sarajevo, na čiji meteorski uspon konkurencija ne gleda blagonaklono, ostvarilo je i u 2018. godini najveći rast premije. 

Ovaj osiguravatelj je, prema preliminarnim podacima Agencije za osiguranje, zaračunao ukupnu premiju u prošloj godini u vrijednosti 38,3 milijuna KM, a što je za 44,2 posto više nego u 2017. godini. 

Tržište osiguranja: Snažan uspon Central osiguranja koje ima sve preduvjete da uskoro bude na vrhu

Prema rezultatima za devet mjeseci ove godine na tržištu osiguranja u Federaciji BiH dogodilo se nekoliko krupnijih promjena. Što se tiče rezultata ostvarenih u prva tri kvartala tekuće godine Sarajevo-osiguranje je i dalje lider po iznosu bruto premije od 42.582.890 KM, piše ABCportal.info

Zabavnija komunikacija uz stickere Central osiguranja!

Jedan od najpopularnijih komunikacijskih kanala današnjice, Viber, od danas u svojoj trgovini naljepnica ima i stickere Central osiguranja. Besplatno ih možete preuzeti i koristiti za svaku priliku i poruku. 

Neke emocije se ne mogu pokazati riječima, zato smo, kao nastavak uspješne suradnje odlučili razveseliti svoje korisnike još jednom inovacijom. 
Od sada, na lakši, zanimljiv i simpatičan način nekome možete poželjeti dobro jutro, sretan put, laku noć, a sve u znaku Centrala. 

 

Pretplati se na RSS - Central osiguranje