Društvene mreže

Imate li i vi problema? Srušili se Facebook, Instagram i WhatsApp

Diljem Europe korisnici danas ne mogu pristupiti društvenim mrežama Facebooku i Instagramu, a nedostupna je i komunikacijska aplikacija WhatsApp
Do 11 sati na stranicu Down Detector, koja u realnom vremenu mjeri dostupnost ovih mreža, s pritužbama se javilo preko 2000 korisnika Facebooka, Instagrama i WhatsAppa, piše Chronicle.

Želite više reakcija na Facebooku? Donosimo nekoliko brzih savjeta

Radite sadržaje na Facebooku, a nitko vas ne lajka? Želite doći do više ljudi od uskog kruga prijatelja? Evo nekoliko kratkih i učinkovitih metoda koje bi vam mogle pomoći

Facebook je izvrsna platforma za stvaranje zajednica. Iznimno je popularan, a kao drugo - korisnicima pruža hrpu opcija za komunikaciju i stvaranje publike. Tim rečeno, ako imate dobru ideju i napravili ste Facebook stranicu, evo kako ćete najbrže privući velik broj ljudi.

Kako izgraditi posao uz pomoć društvenih mreža?

Posljednjih godina s usponom društvenih mreža i njihovom sve većom ulogom u životima ljudi, stvorio se cijeli novi pokret kada je u pitanju marketing. Klasični oblici promidžbe sada su dodatno obogaćeni alatima digitalnog marketinga što je društvenim mrežama dodatno osnažilo značaj i poslovnom svijetu pa su tako one postale ne tek puko sredstvo zsa razbibrigu već i novi mediji s nezanemarivim značajem u prenošenju informacija, ali i kreiranju javnog mnijenja i trendova.

Instagram kreće u čistku; Nemojte se iznenaditi ako ostanete bez fanova

Društvena mreža u vlasništvu Facebooka povela se za njegovim primjerom i najavila rat lažnim računima i aktivnostima u službi povećanja popularnosti

Ostanete li bez fanova na Instagramu u idućim danima, nemojte se čuditi.

Društvena mreža u vlasništvu Facebooka najavila je veliku čistku koju će izvesti uz pomoć strojnog učenja.

Milijuni korisnika više neće moći koristiti WhattsApp

Iako je WhattsApp trenutno najpopularniji servis za dopisivanje kojeg koristi više od milijardu ljudi, moglo bi se dogoditi da postane nedostupan za milijune korisnika, piše News24.

Najnovija verzija ažuriranja, naime, uklanja podršku nekim starijim uređajima, a time će najviše biti pogođeni vlasnici iPhonea 4 (i ranijih modela) koji koriste operativni sustav iOS 7.

 

Što roditelji trebaju naglasiti tinejdžerima kada su društvene mreže u pitanju

Većina tinejdžera imaju profile na nekoj od društvenih mreža, no, to ne znači da to roditelji trebaju ignorirati. Ovo su stvari koje im roditelji trebaju napomenuti:

–    Postavke privatnosti – objasnite djetetu da se postavke privatnosti mogu podešavati tako da ne može baš svatko vidjeti što oni objavljuju niti doći do privatnih informacija o njima.

Smanjite stres i povećajte zadovoljstvo životom jednim klikom

Facebook nam svaki dan donosi nove šokove - osim raznih vijesti i objava koje nam nisu po volji, tu su i skandali s krađom osobnih podataka koji bi mogli uznemiriti i one najmirnije među nama. 

Stoga, poslušajte što kažu stručnjaci - deaktiviranje Facebooka kod pojedinca značajno smanjuje razinu kortizola, hormona stresa.

Posljedice 'napuštanja' Facebooka

Pretplati se na RSS - Društvene mreže