Futsal

Josip Suton iz Splita prešao u Vrgorac

Senzacionalna vijest dolazi nam iz Vrgorca. Josip Suton novi je igrač vrgoračkog prvoligaša! Dojučerašnji igrač Splita je potpisao vjernost “nebeskoplavima”, te ćemo ga u dresu Vrgorca gledati u tandemu s bratom Lukom.

Josip Suton rođen je 14.studenog 1988.godine, a hrvatska futsal-javnost prvi ga je put upoznala u sezoni 2008./2009. kada debitira u 1.HMNL u dresu zagrebačkog Nacionala. 

 

Čapljinac i futsal majstor Vinko Kalfić doživio nešto što će drugi samo sanjati, izabrao ga Neymar

Sanjati snove u Bosni i Hercegovini može biti veoma isplativo, posebno ako se nešto radi na njihovom ostvarenju. Vinko Kalfić je devetnaestogodišnji student prve godine Elektrotehnike u Mostaru, živi u Čapljini gdje sanja svoje nogometne snove i igra za futsal tim Zrinjski.

U Mostaru otvorena prva Akademija futsala u BiH

Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) i izaslanik hrvatskoga člana Predsjedništva BiH Dragana Čovića otvorio je u subotu u Mostaru prvu Akademiju futsala u BiH, Hrvatskog futsal kluba (HFC) Zrinjski Mostar. Čestitajući na projektu, Herceg je kazao kako se njime osigurava ne samo klupska budućnost na malonogometnim terenima, nego i zdravije i sretnije odrastanje djece.

Pretplati se na RSS - Futsal