HT Eronet

Neprihvatljivi tržišni uvjeti - jedini razlog prestanka reemitiranja paketa kanala unutar HOME TV-a

Budući da smo se posljednjih dana, uslijed prestanka reemitiranja 11 kanala u sklopu HOME TV ponude, suočili s nizom napada i prozivki kao i korisničkim nezadovoljstvom, ovim putem još jednom želimo skrenuti pozornost – kako našim korisnicima, tako i cjelokupnoj javnosti, da je ovakva odluka HT Eroneta motivirana – samo i isključivo poslovnim/tržišnim razlozima. 

NOVO RUHO HOME.TV-a: Jedini na tržištu s cjelokupnim sportskim sadržajem

HT ERONET je u novu godinu ušao s nizom novina – novim paketima koji uključuju brži internet, bogatijim izborom kanala i uređaja, novom IPTV platformom koju odlikuje moderno sučelje, a uz navedeno, naša HOME.TV usluga, jedina na tržištu, nudi cjelokupan sportski TV sadržaj: Premijer ligu BiH, Hrvatsku nogometnu ligu (HNL), najelitnije nogometno natjecanje u svijetu – UEFA Ligu prvaka, kao i Ligu Europe.

Vilim Primorac, predsjednik Uprave HT Eroneta: Imamo najbolji tv sadržaj i ponudu, digitalizacija - temelj našeg poslovanja

Predsjednik Uprave  HT Eroneta Vilim Primorac u intervjuu za Večernji list BiH govori o rezultatima i izazovima ove poslovne godine, novim uslugama, nastavku suradnje sa Sveučilištem u Mostaru, aktivnostima oko infrastrukture i 4G mreže te planovima za budućnost.

U iznimno izazovnim gospodarskim i drugim prilikama, Uprava HT Eroneta uspjela je poduzeće održati stabilnim te je još jedna pandemijska, 2021. godina, završila pozitivnim rezultatom poslovanja.
Osvrćući se na godinu iza nas, predsjednik Uprave Vilim Primorac, ističe:

HT ERONET sponzor eventa Connecto 2021.

Mostar, 28. 7. 2021.

HT ERONET je i ove, baš kao i prethodnih godina, dao potporu poslovnom eventu Connecto 2021., koji se od 27. do 29. srpnja 2021. godine, održava u INTERA Tehnološkom parku u Mostaru.

Na prvom panelu, razgovaralo se o novim trendovima, infrastrukturi i privlačenju investicija, a uime HT ERONET-a, sudjelovao je Denis Zubac, direktor Sektora za marketing i veleprodaju.

Daljnja modernizacija mreže HT-a Mostar

Predsjednik Uprave HT-a Mostar Vilim Primorac i predsjednica Ericssona Nikole Tesle Gordana Kovačević, potpisali su novi ugovor vrijedan oko milijun eura, čime se nastavlja uspješna dugogodišnja suradnja ovih kompanija.

Ugovorena je implementacija najnovije tehnološke inačice višemedijskog podsustava temeljenog na Internet protokolu (IP Multimedia Subsystem - IMS), koja omogućava virtualizaciju mrežnih funkcija. 

Vaša galaksija, vaši gigabajti interneta!

Motivirani povratnim informacijama korisnika i njihovim potrebama komunikacije, ERONET je kreirao SMART tarife koje nude najbolji omjer minuta razgovora, sms poruka i  gigabajta interneta uključenih u mjesečnu pretplatu. Upravo su gigabajti interneta prvi na mjestu stvari koje korisnici danas žele, kako bi neometano mogli surfati internetom i društvenim mrežama te streamati popularne sadržaje.

 

 

HT Eronet donirao laptope osnovnoj školi za djecu s posebnim potrebama

Predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac uručio je ravnateljici Osnovne škole za djecu s posebnim potrebama iz Mostara Maji Mustapić vrijednu donaciju – osam notebook računala za potrebe ove ustanove. Uređaje je HT ERONET osigurao u suradnji sa svojim partnerima – tvrtkama Comtrade Distribution i Katarina d.o.o. Mostar. 

Pretplati se na RSS - HT Eronet