HT Eronet

U 'Ljetnikovcu Radobolja' održan HT Eronet Party

U Ljetnikovcu Radobolja održan je tradicionalni poslovni godišnji domjenak HT Eroneta. Nazočnima se na početku večeriobratio predsjednik Uprave Vilim Primorac, a predstavljenaje i nova imidž kampanja i novi vizualni identitet HT Eroneta pod nazivom: Veza koja traje.

Evo koliko ima zaposlenih i kako je poslovao HT Eronet u prvom polugodištu

Javno poduzeće Hrvatske telekomunikacije d. d. Mostar je u prvom polugodištu ove godine ostvarilo neto gubitak u iznosu 2,57 milijuna maraka, dok je u istom periodu prošle godine poslovalo s dobitkom od 184.000 maraka, pokazuje financijski izvještaj tog društva objavljeno na stranicama Sarajevske burze.

Poslovni prihodi HT-a u promatranom periodu bili su za oko 3 posto niži nego godinu ranije i iznosili su 94,7 milijuna maraka.

 

Ericsson Nikola Tesla proširuje LTE mrežu HT ERONET-a

HT ERONET i Ericsson Nikola Tesla nastavljaju svoju uspješnu suradnju potpisom okvirnog ugovora za širenje LTE mreže u cijeloj Bosni i Hercegovini. 

Ugovor vrijedan 34 milijuna kuna u Mostaru su potpisali Vilim Primorac, predsjednik Uprave HT ERONET-a i Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle. 

Ugovoreni posao odnosi se na LTE mrežu (na 800MHz i 1800MHz), usluge upravljanja projektima i integracije novih čvorova u mrežu te obuku za zaposlenike ovog bosanskohercegovačkog operatora. 

Uz završetak stručne prakse u HT ERONET-u: Studenti odnosa s javnošću s predsjednikom Primorcem

Predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac razgovarao je danas sa studentima pete godine Odnosa s javnošću Sveučilišta u Mostaru, koji su,nakonnekolikomjeseci, završilistručnupraksuu Odjelu za korporativne komunikacije, pod vodstvom mentorice, rukovoditeljice Odjela, Misijane Brkić-Milinković.

Nove promjene u Nadzornom odboru HT Eroneta

Nakon što su prije nepunih mjesec dana zamijenjena dva člana Nadzornog odbora HT Eroneta koji dolaze iz reda Hrvatskog telekoma, nadzorno tijelo mostarskog telekom operatera dobilo je i novog člana koji zastupa interese državnog kapitala. 

Na Skupštini društva koja je održana 27. svibnja donesena je odluka o razrješenju Bojana Domića sa pozicije člana Nadzornog odbora u ime državnog kapitala radi podnošenja ostavke zbog obavljanja druge funkcije, a na njegovo mjesto imenovan je Radoje Vidović. 

 

Od danas 4G mreža u komercijalnoj uporabi, stigle nove SMART tarife

Svi korisnici HT ERONET-a od danas mogu uživati u prednostima 4G mreže koja donosi i do deset puta veće brzine prijenosa podataka od dosadašnjih. Uz današnje komercijalno puštanje 4G mreže, HT ERONET predstavlja i svoje nove SMART tarife, priopćeno je iz HT ERONET-a.  Riječ je o novim tarifama, dostupnima svim privatnim i poslovnim, novim i postojećim korisnicima. Posebno izdvajamo dvije – SMART 30 i SMART 45. Što, konkretno, ove tarife donose korisniku?

HT ERONET: Mnoštvo novih pogodnosti i novina

U razdoblju koje je pred nama, a ususret ljetnim mjesecima, HT ERONET donosi niz novina i iznenađenja za svoje korisnike.
Već najavljena 4G mreža u komercijalnoj će uporabi biti od 8. svibnja kada počinje i zamjena SIM – USIM karticama, a za sve korisnike HT ERONET-a stiže internet po najvećim brzinama.
U skladu s ubrzanim tehnološkim razvojem i općom digitalizacijom društva, korisnici HT ERONET-a, a i oni koji će to tek postati, uvjerit će se – zašto smo mobilni operater broj jedan u BiH.

HT Eronet pustio u rad 4G mrežu: Deset puta brži mobilni internet od svibnja u HT ERONET-u

Regulatorna agencija za komunikacije dodijelila je danas u Sarajevu dozvole za korištenje radiofrekvencijskog spektra za pružanje elektroničkih komunikacijskih usluga putem mobilnih pristupnih sustava, odnosno 4G mreže.

U  ime HT ERONET-a, dozvolu je preuzeo član Uprave i izvršni direktor za pokretnu mrežu dr. sc. Goran Kraljević.
Odmah nakon preuzimanja dozvole, HT ERONET je i službeno pustio u rad 4G mrežu u Mostaru.

Robert Crnjac: 'HT ERONET tehnički je spreman implementirati 4G mrežu'

U prostorijama HT ERONET-a u Mepas Mallu održana je press konferencija povodom devete konferencije NetWork-a pod sloganom “Povežimo točke poslovanja“, koja će se održati u Neumu od 27.-29. ožujka. 

NetWork konferencija održava se u organizaciji tvrtke Microsofta Bosne i Hercegovine, a HT ERONET petu godinu za redom telekomunikacijski je sponzor konferencije. 

Pretplati se na RSS - HT Eronet