Huawei

Znate li koliko Huawei dnevno proda pametnih telefona

Kineskom Huaweiju trebat će više vremena da postane najveći proizvođač pametnih telefona na svijetu, što je cilj koji je prvotno trebao postići u četvrtom kvartalu ove godine, izjavio je jedan od čelnika te kompanije.

"Postali bismo najveći u četvrtom kvartalu ove godine, no sad smatramo da bi taj proces mogao potrajati duže”, rekao je glavni strateški direktor Huawei Consumer Business grupe Shao Yang.

Huawei trenutno dnevno prodaje 500 do 600 tisuća pametnih telefona, rekao je na sajmu tehnologije CES Asia u Šangaju.

Huawei privremeno obustavio proizvodnju pametnih telefona

Kineski tehnološki gigant Huawei privremeno je obustavio proizvodnju pametnih telefona, dok tvrtka pokušava prebroditi posljedice stavljanja na crnu listu u SAD, javili su kineski mediji.

Američke korporacije, poput Googlea i Microsofta, kao i proizvođači poluvodiča Intel, Qualcomm i Broadcom, prekinuli su veze s kineskim gigantom.

List "South China Morning Post" piše da je američka zabrana transfera tehnologije azijskoj firmi onemogućila Huawei da nabavi zalihe ključne za međunarodna tržišta.

 

Dolazi novi smartfone iz Huaweija s, kako kažu, najboljom kamerom na svijetu

Kineski proizvođač smartfona imao je globalnu premijeru novih uređaja Huawei P20 i Huawei P20 Pro, a osim kamerom, pohvalili su se i dizajnom te baterijom. Evo što smo sve u Parizu doznali

Huawei je u Parizu u utorak službeno predstavio svoje nove modele smartfona: Huawei P20 i Huawei P20 Pro. Novi uređaji koji dolaze uz slogan 'gospodar fotografije pogonjen umjetnom inteligencijom'.

Šef Huaweija poručio američkim političarima: Zabrinuti ste jer smo prejaki!

Velike ambicije Huaweija dobro su poznate – ova kompanija tijekom sljedećih godina želi razbiti duopol Samsunga i Applea koji dominiraju tržištem pametnih telefona i postati najveća globalna smartphone kompanija. Da zaista misle ozbiljno, Huawei je prošle godine pokazao tako što je tijekom ljeta na kratko zauzeo drugo mjesto na smartphone tržištu prestigavši Apple, ali i s odličnim telefonima koje su predstavili poput serija P 10 i Mate 10.

Pretplati se na RSS - Huawei