KK Široki

Odličan uspjeh mladih Širokobriježana na Zagrebačkoj karate ligi, Mislav Čović osvojio prvo a David Sesar treće mjesto

U subotu 12.9.2020. je održan četvrti  turnir 15. Zagrebačke karate lige sezona 2019./20. Na natjecanju su nastupila trojica mladih Širokobriježana, članova karate kluba Široki: 
Mislav Čović u kategoriji učenici poluteška, 
Tomo Sesar i 
David Sesar u kategoriji učenici laka. 

mislav-covic-2.jpg

 

Pet članova karate kluba “ Široki” nastupiti će ispred Hrvatske karate reprezentacije

Pet članova karate kluba “ Široki” nastupiti će ispred Hrvatske karate reprezentacije na predstojećem Balkanskom karate prvenstvu za djecu koje će se održati u Banja Luci u periodu od 30. do 01.06.2019. godine. Članovi karate kluba “ ŠIROKI” nastup za Hrvatsku karate reprezentaciju osigurali su odličnim nastupima na prethodno održanom karate prvenstvu Republike Hrvatske koje se održalo u Slavoniji u Ivankovu pored Osijeka. Na prvenstvu Republike Hrvatske članovi ovog kluba nastupali su za karate klub Hrvatski Dragovoljac iz Zagreba.

Grad Široki Brijeg ima tri predstavnice na Europskom karate prvenstvu

Karate klub “ŠIROKI” već dugi niz godina sudjeluje na svim velikim karate natjecanjima, Svjetsko karate prvenstvo , Europsko karate prvenstvo, Balkansko karate prvenstvo. Sam nastup na gore navedenim natjecanjima traži da športaš bude dio reprezentacije. Da bi ušao u reprezentaciju Republike Hrvatske ili Bosne i Hercegovine treba osvajati medalje na Izbornim turnirima i državnim prvenstvima te u koliko je u reprezentaciji Republike Hrvatske  nastupiti ispred kluba u Hrvatskoj.

Pretplati se na RSS - KK Široki