Kočerin

Još jedan odličan Petrovdanski dernek na Kočerinu, HAŠK Gornji Mamići pobjednik turnira

Petrovdanski dernek je jedan od najpoznatijih u Hercegovini. Budući da se na taj dan igra i finale najstarijeg malonogometnog turnira u regiji, na Kočerinu se okupi više tisuća ljudi gdje se iz godine u godinu organizira veliko narodno veselje …

Sve je počelo današnjim misnim slavljima u crkvi Svetog Petra na Kočerinu a onda kako to i priliči počelo je druženje i zabava koja uvijek potraje do dugo u noć.

Uskoro počinje 41. jubilarni Petrovdanski malonogometni turnir!

Na igralištu OŠ Kočerin, u organizaciji MZ Kočerin i HKUD-a Kočerin, a u sklopu manifestacije „Dani Kočerina 2019.“, od 16. do 29. lipnja održava se 41. jubilarni Petrovdanski malonogometni turnir. 

Fond turnira je 10.000 KM. Uplata po ekipi iznosi 200 KM, a za sve dodatne informacije možete se informirati i prijaviti na brojeve mobitela: 063 803 402.
Ove godine broj ekipa će biti ograničen na 32!

U sklopu turnira igra se i 3. malonogometni turnir za djecu. 

Najava otvorenja dječjeg igrališta na Kočerinu

Prigodnom svečanosti igrom i druženjem djece i njihovih roditelja u nedjelju 16. rujna u dvorištu Osnovne škole 'Kočerin' s početkom u 16.30 sati bit će priređeno otvorenje dječjeg igrališta.

Pozivamo djecu i njihove roditelje da svojom nazočnošću uveličaju ovaj veliki događaj za naš Kočerin, a posebice za naše najmlađe.

Nositelj projekta izgradnje i opremanja Dječjeg igrališta 'Oaza radosti':  

Društvo za kulturu, edukaciju i društvena istraživanja 'CREATUS' - Kočerin

Kočerin: U akciji darivanja krvi prikupljeno devet doza

U akciji dobrovoljnog darivanja kriv održanoj u utorak u Kočerinu prikupljeno je devet doza krvi, a odazvalo se 11 darovatelja. Riječ je o šestoj akciji na području Širokog Brijega u 2018. godini koju je organizirao Crveni križ Široki Brijeg u suradnji s Transfuzijskim centrom SKB Mostar, a pod pokroviteljskom Grada Širokog Brijega. 
 

Pretplati se na RSS - Kočerin