Krađe

Četiri džeparice iz BiH stigle na 'sezonski rad' u Split, krale i pljačkale 'sve živo', no neće više

Policijski službenici Prve policijske postaje Split proveli su kriminalističko istraživanje nad četiri državljanke BIH i to 51-godišnjakinjom, 21-godišnjakinjom 23-godišnjakinjom i 31-godišnjakinjom koje se sumnjiče za krađe novčanika iz torbi i ruksaka.

Naime, 51-godišnjakinja i 21-godišnjakinja se sumnjiče da su 11. lipnja u Splitu, Obala HNP, stranoj državljanki  otuđile iz ruksaka okopojasnu torbicu u kojoj se nalazio novčanik.
 

U Bogodolu lopovi ukrali kontejner

Stambeni kontejner, težak dvije i pol tone, u vlasništvu Planinarskog društva HPD Prenj 1933, ukraden je u mjestu Bogodol. ''Nismo išli nekih petnaestak-dvadesetak dana na Bogodol, te se krađa vjerojatno dogodila u tom razdoblju. Počinitelj je trebao imati kamion i dizalicu a trenutno želimo razglasiti informaciju o krađi u nadi da je neko od mještana primijetio ovaj kamion ili da je neka od kamera na privatnim kućama ulovila počinitelja'', rekao je za Bljesak.info Miroslav Mihalj, član ovog planinarskog društva.

Glume da im je nestalo goriva na cesti pa pljačkaju one koji im pomognu

Stanovnici BiH ponovno su na meti više vrsta prijevara, piše Večernji list BiH. Na cesti Banja Luka - Doboj ovih dana su se pojavili prevaranti koji glume kako su u nevolji, a potom opljačkaju one koji im pokušaju pomoći. Jedan od vozača koji je prevaren nedavno ispričao je kako u svemu sudjeluju cijele obitelji, čak s djecom. - Na putu prema Doboju primijetio sam zaustavljen automobil pokraj ceste, a uz njega je stajala cijela obitelj.

Pretplati se na RSS - Krađe