Liga MZ Široki Brijeg

Zanimljiva i rezultatski neizvjesna večer na Ligi MZ-a Široki Brijeg

Sinoćnjim utakmicama sve smo bliže drugom krugu natjecanja Lige MZ-a Širokog Brijega. Odigrane e su tri zanimljive i neizvjesne utakmice. U prvoj su favorizirani Dobrkovići pobjedili susjede iz Izbična 3:1, dok su druge dvije završile potpuno istim rezultatom. Liga se nastavlja u ponedjeljak
 

Crne Lokve razočarane kaznama organizatora bojkotirali večerašnju utakmicu s MZ Jare

Večeras se u Klancu odigrava još jedan krug utakmica iz prvog dijela natjecanja. Dogodila se i jedna situacija gdje je ekipa MZ-a Crne Lokve nije došla na teren. Kako je već poznato navedena je ekipa drastično kažnjena zbog nedolaska na utakmicu protiv Ciglane Gradac jer su igrači Crnih Lokava tada bili zauzeti igrom u finalu turnira u Crnču.

Kočerinjani tijesno protiv Crnih Lokava, Knešpolje i Brig podijeli bodove, Trn bolji od Buhova

Večeras su odigrane tri utakmice na Ligi MZ-a Grada Širokog Brijega. Prva utakmica između Knešpolja i Briga završila je rezultatom 1:1, dok su se u drugoj sastali Buhovo i Trn. Trnjani su bili bolja momčad i slavili su 3:7.

Treća utakmica  je bila neizvjesna do kraja. Kočerin je izvojevao tjesnu pobjedu protiv Crnih Lokavarezultatom 3:2

 

Počela najpopularnija malonogometna liga u Hercegovini: Lov na titulu najbolje MZ Grada Širokog Brijega

Večeras (ponedjeljak) je u Širokom Brijegu počelo još jedno izdanje Malonogometne lige MZ-a Grada Širokog Brijega. Vođeni dosadašnjom besprijekornom organizacijom, odličnom posjetom ali i dobrom ugostiteljskom ponudom širokobriješka liga je bez premca u Hercegovini ali i šire. Cijeli turnir se igra na igralištu u Klancu gdje se redovito okuplja više tisuća gledatelja smještenih na lijepo izgrađenim tribinama. Liga se igra kroz cijeli sedmi mjesec a finalna utakmica se igra tradicionalno na stadionu Pecara.

Najpopularnija malonogometna liga u Hercegovini krenula s natjecanjem

Utakmicom između mjesnih zajednica Rasno i Biograci (6:2) počela je Malonogometna liga mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega – Ožujsko 2018.

Utakmica je počela u 20 sati, a nakon nje upriličeno je svečano otvaranje ovogodišnje Lige.

Utakmice MNL MZ će se igrati kao i uvijek na sportskim terenima Osnovne škole u Klancu u razdoblju srpanj – kolovoz 2018. godine, izuzev finalne utakmice koja će se u čast Dana pobjede i domovinske zahvalnosti odigrati na nogometnom stadionu Pecara u naknadno određenom terminu.

Ligu je otvorio gradonačelnik Kraljević

Dobrkovići pobjednici ovogodišnje lige MZ-a Grada Širokog Brijega

Pred tri tisuće gledatelja na stadionu Pecara odigrano je finale ovogodišnje Lige MZ- Grada Širokog Brijega između ekipa Knešpolja i Dobrkovića. U jednoj dobroj navijačkoj atmosferi sa tribina odigrana je i ova utakmica u kojoj su igrači Dobrkovića na kraju slavili. Jedini gol postigao je najbolji igrač utakmice Ante Grbešić u 62. Minuti.

Sama utakmica prošla je u dosta visokom ritmu (za ovu vrstu natjecanja) i obje ekipe su imale dosta prilika za postići gol, međutim mreža se tresla samo jednom i to je bilo doboljno za pobjedu Dobrkovića…
 

Knešpolje i Dobrkovići izborili finale ovogodišnjeg izdanja Lige MZ Široki Brijeg

Poznati su finalisti ovogodišnje Lige MZ-a Široki Brijeg. Nakon odigranih sinoćnjih polufinalnih utakmica ekipe Knešpolja i Dobrkovića su izborile finale.

U prvom polufinalnom susretu Knešpolje - Lijeva Obala nakon lutrije penala u finale se drugu godinu zaredom plasirala Mjesna zajednica Knešpolje.
U drugom polufinalnom susretu sastali su se Ljuti Dolac i Dobrkovići, koji su golovima Tomislava Grbešića iz 13. i 35. minute pobijedili 2:0. Tomislav Grbešić je tako s devet pogodaka trenutačno najbolji strijelac Lige.

Pretplati se na RSS - Liga MZ Široki Brijeg