Lijanović

Lijanović nakon presude: One koji su me hapsili stići će suze moje majke

Jerko Ivanković Lijanović obratio se javnosti nakon današnjeg izricanja presude kojom je oslobođen optužbi za organizirani kriminal.
Zahvalio se obitelji i prijateljima, članovima i simpatizerima stranke Radom za boljitak koji su proteklih pet godina bili uz njega.

"Oni su vjerovali da u mom radu nema kaznenih djela", kazao je.

Posebno je pohvalio svoju braniteljicu koja ga je branila po službenoj dužnosti, rekavši da je pokazala da joj je bitnija pravda nego novac.
 

Što će donijeti 31. listopada u slučaju Lijanović i ostali?

Nakon što je u završnoj riječi, na obnovljenom suđenju Jerki Ivankoviću Lijanoviću i još osam osoba koje se terete za organizirani kriminal, pranje novca i porezne utaje, Državno tužiteljstvo zatražilo kazne u skladu sa zakonom, a Odbrana oslobađajuće presude i odbijanje optužbi, izricanje presude je zakazano za 31. listopad2019. godine.

Što se događa sa nekadašnjim širokobriješkim biznismenom, s metlom ulazi u autobuse i putuje po Bosni

Kandidat za člana Predsjedništva BiH iz redova hrvatskog naroda kontroverzni političar sa prvostupanjskom osudom Jerko Ivanković Lijanović nastavio je svoju neobičnu kampanju za predstojeće izbore.

Jerko je s metlom krenuo u Zenicu, piše ABCportal.info.

Lijanović: Uhićenjem mi je napravljena enormna poslovna i politička šteta

Na suđenju za organizirani kriminal, pranje novca i porezne utaje, optuženi Jerko Ivanković Lijanović je u završnoj riječi negirao da je počinio djela koja su mu stavljena na teret, dok je za optužbe rekao da bi bile smiješne da nisu tužne. Prema njegovim riječima, sve se počelo događati nakon izbora 2010. kada se nastojala nanijeti što veća šteta firmi “Lijanovići” i njemu osobno, kada je stranka “Radom za boljitak” činila Vladu Federacije BiH.

Pretplati se na RSS - Lijanović