Majstori

Iz Sarajlija kod Tomislavgrada potječu nogometaši Krstanović, Pašalić ali i svojevrsni majstor Jakovica Miškić

„Sarajlije poznate u svijetu, po folkloru i po nogometu.“ Da je uistinu tako potvrđuju, između ostalih Krstanović, Pašalić, Budimir.. poznati nogometaši koji potječu upravo iz ovog malog duvanjskog mjesta. A folklor? E to je tema, čija je povijest u Sarajlijama stara gotovo stotinu godina. Čuva se i njeguje kroz ljubav prema rodnom mjestu i običajima, a prenosi i nasljeđuje s generacije na generaciju. I jedno i drugo – i nogomet i folklor, potvrđuju isto, a to je činjenica kako mještanima Sarajlija talenta ne nedostaje. 

Uradi sam: Dajte si truda i obnovite svoju staru kadu

Promjena kade u kupaonici znači gotovo uvijek veliki trošak, jer često uz kadu treba promijeniti i instalacije i barem dio keramičkih pločica. Stoga, ako je samo kada problem, probajte stvar spasiti sa obnovom

Sam proces obnavljanja emajlirane kade je brz i posao nije prekompliciran. Važno je samo pronaći dobrog majstora a često je on upravo u nama samima.
 

Ne bacajte novac na majstore, pločice možete zalijepiti i sami!

Možda niste ni svjesni da neke poslove možete odraditi i sami unatoč uvriježenom mišljenju da za takvo nešto treba iznajmiti usluge majstora. Sve ovisi o kakvom se poslu radi. Kad je u pitanju keramičarski posao i postavljanje pločica, onda sigurno, ukoliko imate već pripremljenu ravnu površinu na koju treba polijepiti pločice možete uz pristojan alat i nekoliko jeftinih pomagala i sami obaviti taj posao.

Pretplati se na RSS - Majstori