Mario Karamatić

Karamatić odgovorio DF-u i podijelio lekciju o balijama

'Ta kako je Vi nazivate 'Poruka mržnje' je u stvari citat dijela teksta uvaženog rahmetli profesora Dr Nijaza Durakovića iz njegovoga teksta 'Balije', samim time svoga bivšeg predsjednika nazivate širiteljem govora mržnje'', naveo je Mario Karamatić Čelnik HSS-a nakon što je Demokratska fronta prozvala njega i televiziju Herceg Bosne za širenje mržnje. ''Ne bi bilo na odmet da pročitate barem sažetak opusa prof. dr.

Mario Karamatić: Bliži se neizbježan kraj BiH, Bošnjaci će nas moliti za 'bašča državicu'

Predsjednik HSS-a BiH i član Predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora (HNS) Mario Karamatić tvrdi da se BiH kreće prema svom "neizbježnom kraju" te da su za to najveći krivci bošnjački političari koji, prema njegovim riječima, žele da Bošnjaci dominiraju nad Srbima i Hrvatima.

Karamatić: Dok je Gačić ubijao po HNŽ-u, to nije bila ni vijest za Sarajevo

Federalni ministar unutarnjih poslova Aljoša Čampar izjavio je kako je mudžahedin Edin Gačić asocijalni tip, te kako je teško pratiti njegovo kretanje. Prije toga, visoki dužnosnici su izjavili kako se vjerojatno kreće uz željezničku prugu i kako je teško ući mu u trag. Još ranije su rekli kako se radi o dobro obučenoj osobi koja može podnijeti izgladnjivanje. Još dan/dva i federalnim dužnosnicima će ponestati izgovora kako psihopata i ubojica još uvijek nije uhićen. 

Karamatić na zasjedanju HNS-a: Nikada neće biti bosanske nacije

Mi možda malo previše gledamo preko granice, gledajući na Bruxelles, Pariz ili New York. Sve što smo postigli, postigli smo ovdje i zajedno, rekao je predsjednik HSS-a BiH i izaslanik u Domu narroda Parlamenta BiH Mario Karamatić na zajedanju HNS-a u Mostaru, javlja reporter Hrvatskog Medijskog Servisa. 

Karamatić upozorava hrvatske županije: Stvara se MUP BiH

Predsjednik HSS-a BiH kaže da ministri i komesari u "hrvatskim županijama" ne smiju potpisati sporazum o korištenju radio-veze između policijskih agencija u BiH, jer bi time bile prenesene nadležnosti na Direkciju za koordinaciju policijskih tijela BiH, što vodi formiranju "MUP-a BiH". "To bi definitivno bio prijenos nadležnosti na Direkciju za koordinaciju policijskih tijela i mi to nemamo potrebe potpisivati.

U HDZ-u nemaju više iluzija da vrijedi spašavati BiH

Mario Karamatić, predsjednik HSS BiH komentirajući izbor Željka Komšića za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda rekao je da je "politika sarajevske čaršije koja BiH gura u erdoganizaciju, te da su bošnjačke političke elite ubile BiH u koju se kunu". Također je istaknuo da Komšić nikada neće ući u Ured predsjednika u Mostaru.

Bošnjaci u BiH ponašaju se kao Srbi u Jugoslaviji; Komšić postaje krvnik ove zemlje

Izbori u BiH duže su vrijeme u fokusu tamošnjim Hrvatima, a izborom Komšića u Predsjedništvo potvrdilo se ono čega su se mnogi pribojavali. Naime, Željko Komšić ponovno je izabran u Predsjedništvo bošnjačkim glasovima. Takav scenarij, kako navode određeni politički analitičari, mogao bi biti poguban za BiH.

Nakon Željka Komšića i Boriše Falatara, gospođa Zelenika je samo još jedan bošnjački kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva

Za portal HBŽ Vijesti Mario Karamatić je izjavio, da je nakon Željka Komšića i Boriše Falatara, gospođa Zelenika samo još jedan bošnjački kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva.

Karamatić izazvao brojne reakcije: Najavio revitalizaciju Herceg Bosne

Mario Karamtić, HSS-ov delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, otkrio je u emisiji "Pošteno" na Federalnoj televiziji (FTV) svoje planove nakon raspisivanja općih izbora 2018. godine, kazavši da će tražiti revitalizaciju Hrvatske zajednice Herceg-Bosne.
Karamatić je otkrio da će za svoje nakane, u vezi s revitalizacijom Herceg-Bosne, tražiti pomoć Republike Hrvatske.

 

Pretplati se na RSS - Mario Karamatić