Mepas Mall

U Mostaru održano razigrano čokoladno natjecanje 'Kandit Čokofest'

U četvrtak je održan još jedan Kandit Čokofest, a ljubitelji čokolade i ovaj put su napravili vrhunsku zabavu na platou Mepas Malla.

Vesela dječica su nestrpljivo čekala u redu da se prijave i formiraju svoje timove i krenu u najzabavnije čokoladno natjecanje.
 

DramaDan u Mepas Mallu Nedjelja, 10. rujna 2017.

Pred nama je još jedna avantura koja donosi povoljne cijene u Mepas Mall centru i vjerujemo da pretpostavljate o čemu je riječ.  Svi jedva čekamo popuste koje nam donosi DramaDan!

Nakon dugih ljetnih vrućina i šarenih boja, nova kolekcija nam donosi jesenske tople tonove. Vrijeme je da ljetne sandale zamijenite cipelama i krenete u istraživanje najbogatije ponude koja vas čeka u omiljenom centru. Sve je to dovoljan razlog da nas posjetite u nedjelju, 10.09. 2017. te iskoriste pogodnosti DramaDana!

 

U četvrtak Mepas Mall Back to school zabava

Četvrtak 31.08.2017. od 19:00 sati na platou centra

Nova školska godine kreće i na lica mališana donosi mnoštvo sreće. Kako bi vrijeme do početka školske godine našim školarcima prošlo brže, Mepas Mall priprema zabavu za njih i njihove najdraže.

U četvrtak 31.kolovoza u 19:00 sati na platou centra očekuje vas još jedan nezaboravan događaj – Back to school zabava za početak nove školske godine. 

Početak nove školske godine: Mepas Mall Back to school

Početak nove školske godine se bliži, a kako bi roditelji i mali školarci pronašli sve potrebno za još jednu školsku avanturu pobrinuo se Mepas Mall. 

Povratak u školske klupe bit će još uzbudljiviji uz maštovite bilježnice i poučne knjige spremne za otkrivanje novih znanja i lekcija. U velikom asortimanu najkvalitetnijeg školskog pribora, pernica i torbi, školarci će zasigurno pronaći one koje će s veseljem nositi cijelu školsku godinu.

 

Najavljujemo Noćnu izložbu kreativaca na platou Mepas Malla

Kreativnost je neiscrpan oblik ljudske sreće, jer što je više koristite, više je imate.

Ako ste i vi jedan od onih koji uživaju u jedinstvenim unikatnim predmetima ili modnim detaljima donosimo vam odličnu vijest – u četvrtak 24.08.2017. od 18:00 do 23:00 sata posjetite plato našeg centra gdje vas očekuje najkreativnija izložba u suradnji s udrugama Moje zlatne ruke i Očima kreativaca.

Na mjestu najboljih zabavnih događaja održane Mepas Mall Ljetne Igre

Prošlu večer na mjestu najboljih zabavnih događaja održan je pravi ljetni spektakl - Mepas Mall Ljetne igre! Na platou Mepas Malla sve posjetitelje oduševio je bogati sadržaj s mnoštvom sportova i odličnom ljetnom zabavom!

Uz odličnu atmosferu posjetitelji su probudili svoj natjecateljski duh i zaigrali omiljene sportove - košarku, tenis, stolni tenis, stolni nogomet i mnoge druge!
 

Dođite i zabavite se: Četvrtak na platou Mepas Malla Ljetne igre

Četvrtak, 03.08.2017. od 19:00 sati na platou Mepas Malla

Na mjestu najboljih zabavnih događajaovog četvrtka 03.08.2017. očekuje vas pravi ljetni spektakl - Mepas Mall Ljetne igre! Na platou Mepas Malla od 19:00 sati za vas smo pripremili bogat sadržaj koji uključuje mnoštvo sportova i odlične ljetne zabave!

Uz odličnu atmosferu probudite svoj natjecateljski duh i zaigrajte neke od omiljenih sportova - košarku, tenis, stolni tenis, stolni nogomet i mnoge druge!

 

Pretplati se na RSS - Mepas Mall