Mepas Mall

Uručene nagrade Mepas Mall nagradne igre “U avanture nove Juke te zove!”

U prizemlju Mepas Malla održano je uručenje nagrada iz Mepas Mall nagradne igre “U avanture nove Juke te zove!”U velikoj nagradnoj igri, sreća se posebno nasmiješila gđi Željki Musa iz Mostara, koja je odvela doma atraktivnu gradsku jurilicu Nissan Juke N-Connecta.

Mepas Mall Late Night Shopping

Četvrtak 23.06.2022. od 19:00 do 23:00 sata

Ovo ljeto počinje savršeno uz Late Night Shopping! Vrijeme je da u fokus stavimo lepršave i prozračne komade odjeće i obuće koji će biti savršeni za uživanje na plaži i šetnje uz zvuk valova. Ako ste neodlučni, birajte lagane materijale koji će vam pružiti nesputano uživanje u čarima ljeta, a u kojima ćete uvijek izgledati zanosno.  

Mepas Mall nagradna igra: U avanture nove Juke te zove

Od 01.04. do 20.07.2022.

Gajite avanturistički urbani duh, ljubitelji ste novih tehnologija i obožavate duge vožnje? Zamišljate se u automobilu koji će istaknuti vašu originalnost i sportsku stranu, a istovremeno biti inspiracija za sve vaše avanture iz snova? Mepas Mall ima super vijesti i vodi vas na samo korak do ostvarenja vaših želja. 

Od 01.04. do 20.07. sudjelujte u Mepas Mall nagradnoj igri „U avanture nove Juke te zove!“ 

Mepas Mall neće raditi nedjeljom

Uprava Mepas Malla poštivat će Odluku Grada Mostara da centar jedan dan u tjednu neće raditi i to će biti nedjelja. Želimo naglasiti kako je Mepas Mall zajedno sa svim zakupcima centra i prethodno poštovao zakonske regulative u kojima je svaki zaposlenik imao minimalno jedan neradni dan u tjednu, istaknuli su iz Uprave Mepas Malla. Uprava je ovu odluku donijela jer je Gradsko vijeće Grada Mostara na 19. redovitoj sjednici, koja se održala 29.

Dan žena u Mepas Mallu

Nagradni natječaj od 10.02. do 08.03.2022.

Bliži nam se Dan žena i u godini jubileja želimo taj dan obilježiti na poseban način.  

Teško je pod jedan nazivnik svesti sve ono što žena jeste. Sigurno u svojoj blizini imate posebnu ženu kojoj se divite, ženu čija vas snaga, upornost i ženstvenost inspiriraju i koja je kroz vaš život utkala ljubav i bezuvjetnu podršku. 

Mepas Mall Late Night Shopping

Utorak 21.12.2021. od 19:00 do 23:00 sata

Vrijeme blagdana je vrijeme ljubavi! 

Svi imamo jednu želju, učiniti ove blagdane nezaboravnim za naše najdraže. Mepas Mall će vam svojom sjajnom ponudom i odličnim pogodnostima pomoći da blagdanska misija bude uspješno obavljena i ovaj put.

U utorak, 21.12. od 19:00 do 23:00 sata posjetite naš centar i uživajte u nezaboravnoj noćnoj shopping avanturi. Late Night Shopping uvijek je posebno iskustvo jer imate dovoljno vremena, zato pustite mašti na volju i pronađite sve na jednom mjestu uz super cijene.

Mepas Mall Shopping Day

Četvrtak 21.10.2021.

 Ovaj tjedan vas čeka fenomenalna shopping prognoza u Mepas Mall centru. Shopping uz super cijene nam uvijek izmami osmijeh na lice, a idealna prilika za pametnu kupovinu je Mepas Mall Shopping Day, u četvrtak 24.10.2021.

Raskošna Philips jesen u Mepas Mallu

Nagradni natječaj od 10.09. do 05.10.2021.

Jutarnji rituali nezamislivi su bez omiljenog napitka. Prva jutarnja kava ili okus svježe cijeđenog soka prije nego se uhvatimo u koštac sa dnevnim obvezama neprocjenjivih je pola sata u kojima svak uživa na svoj način. Upravo jednom dobrom šalicom omiljenog napitka nazdravite početku hladnije sezone jer Mepas Mall za vas sprema nagradni natječaj koji će vas oduševiti.

Mepas Mall slavi 9. rođendan!

Od petka 09.04. do nedjelje 11.04.2021.

Volimo rođendane, iznenađenja i odlične ponude, a vjerujemo i vi!

U susret tomu, pozivamo vas da se od petka09. od nedjelje11.04. zaputite u Mepas Mall, jer vaš omiljeni centar slavi 9. rođendan!

Iako je godina iza nas po mnogo čemu bila izazovna i neobična, obilježena neobičnim novim navikama i borbom za zdravlje, vjerni posjetitelji Mepas Malla omogućili su da, unatoč svemu, naš centar ostane mjesto susreta i najboljeg shoppinga! 

Mepas Mall Samsung Galaxy S21 Ultra 5GQuiz

Za ljubitelje vrhunske tehnologije, imamo odličnu vijest! Pred vama je prilika da na najzabavniji način osvojite telefon koji je oduševio cijeli svijet!

Samsung Galaxy S21 Ultra5G spoj je neviđene mobilne inovacije s karakteristikama senzacionalnih razmjera i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Do 10.04. obavite kupovinu u Mepas Mallu, brzo odgovorite na pitanja u quiz aplikaciji i možda baš vi budete sretni dobitnik ovog vrhunskog smartphonea.

 

Pretplati se na RSS - Mepas Mall