Montažne kuće

Prva Ekonova montažna kuća za švicarsko tržište

Novootvorena tvornica montažnih kuća u Mostaru Ekon ImmoGroup d.o.o. uspješno je proizvela i izvezla prvu montažnu kuću na švicarsko tržište. 

Ekon ImmoGroup d.o.o. je sestrinska firma istoimene švicarske firme na čelu s direktorom Harisom Hotićem, nastala kao rezultat potražnje švicarskog tržišta za montažnim objektima koji zadovoljavaju najviše standarde montažne gradnje, piše bljesak.info u PR članku. 

Započela gradnja prve e4 kuće u Hrvatskoj koja zadovoljava Europsku direktivu 20-20-20

Objekt će pokazati kakve će se kuće morati graditi nakon 2020..
Nakon Njemačke, Austrije, Francuske, Belgije, Poljske, Slovenije, i u zagrebačkim Remetama počinje gradnja prve e4 kuće u Hrvatskoj. Riječ je o kući koja štedi energiju i koja je svojevrsni pilot projekt koji pokazuje kakve će se kuće morati graditi nakon 2020. godine kada stupa na snagu Europska direktiva 20-20-20.

Građani BiH sve više kupuju montažne kuće, evo i zašto

Prodaja montažnih kuća u porastu je za oko 30 posto u BiH zbog prihvatljive cijene i brže izgradnje, ističu vlasnici građevinskih tvrtki koji se bave ovom djelatnošću. Kažu da je u posljednje vrijeme sve više onih koji prodaju stanove te sele u montažne kuće izvan grada bježeći od buke, pišu Nezavisne novine.  Dragan Berić, vlasnik tvrtke "Montažne kuće Berić" iz Banja Luke, kažu da je zanimanje za montažne kuće u posljednjih godinu dana poraslo i za 50 posto.

Pretplati se na RSS - Montažne kuće