Mostarski sajam

Poznato je tko će biti zemlja partner na ovogodišnjem Mostarskom sajmu

Od 31. ožujka do 4. travnja u Mostaru će se održati 23. Međunarodni sajam gospodarstva (Mostarski sajam), jedna je od najznačajnijih i najposjećenijih manifestacija tog tipa u regiji. Zemlja partner je Republika Mađarska, kojoj će ovo biti drugo partnerstvo na mostarskoj smotri.

Hrvatski ministar gospodarstva obećao pomoć za rješenje budućnosti mostarskog Aluminija

Izaslanstvo Hercegovačko-neretvanske županije predvođeno dr. sc. Nevenkom Hercegom, predsjednikom Vlade održalo je danas u Tehnološkom parku Intera u Mostaru sastanak s Darkom Horvatom, ministrom gospodarstva, poduzetništva i obrta u Vladi Republike Hrvatske.

Kinesko gospodarsko “čudo“ stiže u Mostar, Dodik otvara Sajam

Dvadeset drugi po redu Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru svoja će vrata otvoriti sutra na svečanosti otvorenja, a čast da ovu značajnu manifestaciju proglasi otvorenom pripala je predsjedatelju Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku. Svečanosti otvorenja nazočit će brojni gosti iz svijeta politike, gospodarstva, kulture i sporta, vjerski velikodostojnici i brojni dužnosnici i gosti. Brojne medijske ekipe, njih više od 200, ponovno će iz grada na Neretvi poslati poruke mira i suradnje u regiji.

Sajam gospodarstva u Mostaru od 9. do 13. travnja

Dvadeset drugi Međunarodni sajam gospodarstva - Mostar 2019. održat će se od 9. do 13. travnja, a zemlja partner ovogodišnje manifestacije je Narodna Republika Kina.  Mostarski sajam, jedna je od najznačajnijih i najposjećenijih gospodarskih manifestacija u regiji, održat će se u Slobodnoj zoni Hercegovine, na 30.000 četvornih metara zatvorenog i otvorenog izložbenog prostora.  Organizatori ističu kako su jako zadovoljni odzivom izlagača i da su kapaciteti sajma skoro već popunjeni.

Vučić otvorio sajam: Mostar je danas centar regije

''Jedini način je da se čovječanstvo iskupi jeste suradnja. I nama je u regiji potrebno iskupljenje za sve greške, gluposti i krvave sukobe'', rekao je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić u govoru kojim je otvorio ovogodišnji 21. gospodarski sajam u Mostaru. Rekao je kako je ovo četvrta godina da je u Mostaru i da se nada da će iopet doći i kada Srbija ne bude partner. ''Želim se zahvaliti Mostarcima na nevjerojatnom gostoprimstvu. Ljudi su šutke trpjeli što smo ih sa svojim osiguranjima remetili njihov život.

Hrvatska gospodarska komora otvara ured u Mostaru

Hrvatska gospodarska komora (HGK) otvorit će svoj Ured u Mostaru u ponedjeljak, 9. travnja, u sklopu Gospodarske/Privredne komore Federacije Bosne i Hercegovine, a predsjednik HGK Luka Burilović rekao je da je želja kroz rad mostarskog Ureda pomoći lokalnim tvrtkama ući na hrvatsko tržište i tržište EU, priopćeno je u subotu iz HGK.

Veliko zanimanje izlagača za 21. Međunarodni sajam gospodarstva - Mostar 2018

Dvadeset prvi Međunarodni sajam gospodarstva - Mostar 2018. održat će se od 10. do 14. aprila, a zemlja partner ovogodišnje manifestacije je Republika Srbija. 

Sajam će se održavati u Slobodnoj zoni Hercegovine na izložbenom prostoru od 30.000 četvornih metara zatvorenog i otvorenog prostora, a organizatori ističu kako su sajamski kapaciteti već popunjeni. 
 

Pretplati se na RSS - Mostarski sajam