Nino Raspudić

Nino Raspudić: Došao je trenutak kad više ne želim biti idiot. Idem na izbore na listi Mosta!

"Ulazim u arenu i istrčavam na teren", potvrdio je Nino Raspudić u emisiji Nedjeljom u 2, dodavši kako na izbore ide kao nezavisni kandidat na listi Mosta. Nosit će izbornu listu u jednoj od zagrebačkih jedinica, ali neće otkriti u kojoj. Njegova supruga Marija Selak Raspudić će nositi drugu listu - također u Zagrebu. Kao razlog ulaska naveo je da više ne želi biti "idiot" - onaj koji boravi u svom zatvorenom prostoru i dopušta da mu drugi određuju svijet u kojemu živi. "Ja više od 10 godina pišem kolumnu i javno nastupam.

Nino Raspudić u Širokom Brijegu predstavio knjigu 'Kratki espresso'

Zbirka kolumni "Kratki espresso", koju potpisuje hrvatski intelektualac Nino Raspudić, u petak je predstavljena u Širokom Brijegu. Na početku predstavljanja prikazan je film "Nino ili Bruce Lee" u kojemu su prikazani inserti iz internetskih skečeva "nezavisnih intelektualaca" u kojima Fino Nastupić (Nino Raspudić) polemizira s Rolsom Rojsom (Ljubo Ćesić Rojs) i Ivom Kabancem (Ivo Banac), a nakon toga o knjizi su govorili autor i Zoran Zeljko.

„Kratki espresso“ Nine Raspudića u Međugorju

Pozivamo vas na kavu s Ninom Raspudićem i predstavljanje knjige „Kratki espresso“ koje će se održati u utorak, 18. veljače 2020. u Kongresnoj dvorani  Herceg etno sela Međugorje s početkom u 19 sati.
„Kratki espresso“ je zbirka kolumni tjedno objavljivanih u Večernjem listu od ožujka 2016. do studenog 2019. u kojima se na osebujan način obrađuju aktualne političke, društvene, kulturne, sportske i druge teme u Hrvatskoj i svijetu.
 

Pretplati se na RSS - Nino Raspudić