Raiffeisen Bank

Raiffeisen drugu godinu zaredom "najbolja digitalna banka u BiH"

„Tehnološki napredak pred nas postavlja izazov da prateći digitalne trendove idemo u korak s vremenom. Raiffeisen banka spremno prihvaća izazove digitalnog bankarstva i prilagođava svoju ponudu klijentima kako bi im omogućila jednostavnije i brže vršenje transakcija.

Raiffeisen banka uvela nove bankomate za brzo obavljanje transakcija

Raiffeisen banka ponudila je klijentima nove bankomate za brzo obavljanje transakcija - BankomatIQ.

Ono što ih razlikuje od standardnih bankomata je da klijenti mogu obaviti isplatu sa a-vista računa koje imaju otvorene u banci, te vršiti uplatu na sve svoje račune u banci, a pravna lica imaju mogućnost pologa pazara. Osim toga, klijentima je na raspolaganju i usluga mjenjačnice za koju nije neophodno posjedovanje kartice u izdanju Raiffeisen banke.

Iza Raiffeisen banke uspješna godina: Plasirano više od milijardu KM kredita

"S ponosom želim istaći da je protekla godina za nas bila vrlo uspješna te da je Raiffeisen i dalje jedna od vodećih banaka na ovom tržištu", kazao je predsjednik uprave Raiffeisen banke Karlheinz Dobnigg na svečanom doručku sa članovima uprave banke i predstavnicima medija na kojem je obznanio rezultate poslovanja banke u prošloj godini. 

Raiffeisen banka obilježila 25 godina stabilnog poslovanja na bh. tržištu

U svečanom ambijentu Raiffeisen GALERIJE u zgradi Centrale banke u Sarajevu održano je druženje članova Uprave Banke s predstavnicima medija.

Na kraju godine u kojoj Raiffeisen obilježava 25 godina stabilnog i uspješnog poslovanja na bosanskohercegovačkom tržištu predstavnicima medija se obratio g. Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, zahvalivši se na partnerskoj saradnji u proteklom periodu, prenosi akta.ba

Pretplati se na RSS - Raiffeisen Bank