Rimac automobili

Porsche sve više povećava svoj udio u tvrtki Rimac Automobili

Porsche je povećao svoj udio u tehnološkoj i sportskoj tvrtki Rimac Automobili na 15,5 posto. 

U lipnju 2018. proizvođač sportskih automobila sa sjedištem u Stuttgartu kupio je 10-postotni udjel u Rimacu. Porsche sada jača uspostavljeno partnerstvo. Hrvatska tvrtka razvija i proizvodi dijelove za pokretanje elektromobilnosti, a također proizvodi i super sportske automobile na električni pogon. Porsche je pokrenuo razvojno partnerstvo s Rimacom na poziciji kampanje za električnu mobilnost. 

 

Rimac objavio službene planove Hyundaija za Hrvatsku

Nakon sastanka prošlog tjedna, Mate Rimac je objavio na Facebooku kako Hyundai sad i službeno podržava inicijativu da dovedu automobilsku industriju u Hrvatsku

“Hyundai službeno podržava inicijativu da dovedemo automobilsku industriju u Hrvatsku. Nadam se da će ova prilika biti iskorištena”, napisao je danas Mate Rimac na svom Facebook profilu nakon što je Hyundai objavio priopćenje na svojim službenim stranicama vezano za sastanak u petak koji se ticao potencijala nove autoindustrije u Hrvatskoj.

 

Rimac automobili najbolji poslodavac u Hrvatskoj

Rimac automobili, DHL i Mediatoolkit najbolji su poslodavci u 2018. godini, pokazuju rezultati istraživanja zadovoljstva zaposlenika koje je portal MojPosao proveo u 86 tvrtki.  Rimac automobili nagrađeni su u kategoriji velikih tvrtki, DHL je najbolji poslodavac u kategoriji srednjih, a Mediatoolkit u kategoriji malih tvrtki. Nagrade su dodijeljene na konferenciji Udruge U4HR i poslovnog tjednika Lider "Employee Engagement & Retention – Privuci i zadrži".

Rimac automobili traže sto radnika, vlasnik tvrdi da im nedostaje prostora za širenje

Kompanija Rimac Automobili u suvlasništvu poduzetnika Mate Rimca na svojim je internetskim stranicama objavila oglas u kojem traži čak stotinu novi radnika različitih profila

Rimac Automobili zapošljavaju 429 radnika u stalnom radnom odnosu, odnosno ukupno 482 radnika ako se uključe vanjski suradnici i studenti.
 

Šest hrvatskih kompanija na listi 500 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki

Šest kompanija iz Hrvatske našlo se na Deloitteovoj ljestvici 500 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki EMEA regije u 2017., na kojoj predvodi tvrtka Deliveroo iz Ujedinjenog Kraljevstva, priopćili su u petak iz Deloittea.

Tvrtkama koje su i prošle godine bile na listi - Rimac Automobili, Hangar 18 te Gauss - ove godine su se pridružile Infinum, Nanobit te Code Consulting iz Vukovara. 

Kinezi ulažu 60 milijuna eura u Rimac Automobile

Skup 16 zemalja istočne i srednje Europe (CEEC) i Kine Hrvatskoj je bio važan za pozicioniranje u odnosima s tom svjetskom silom koja zadnjih godina pokazuje interes za ulaganja u ovaj dio Europe, rekao je premijer Andrej Plenković u ponedjeljak u Budimpešti, dodajući da su ključne sfere hrvatskog interesa infrastruktura, luke i turizam.

Predsjednik Gospodarske komore FBiH u posjeti tvrtki 'Rimac automobili'

Gospodarska komora F BiH u aktivnostima i projektima uživa veliku podršku svojih prijatelja i partnera. Jedna od vrlo uspješnih suradnji ostvarena je i na nedavno održanom 13. međunarodnom sajmu gospodarstva u Tešnju s tvrtkom ”Rimac automobili d.o.o. Sveta Nedelja – Republika Hrvatska, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Pretplati se na RSS - Rimac automobili