Vlada ŽZH

Zastupnici u Skupštini ŽZH radili sat vremena mjesečno, a Vlada zasjedala samo 14 puta

Danas su djelatnice Centra za civilne incijative u Širokom Brijegu predočile svoje rezultate istraživanja kad je u pitanju Zapadnohercegovačka županija. Nešto slično smo već vidjeli po njihovim analizama u prošlim izvještajima …

Zaposlenima u srednjim školama ZHŽ-a plaće veće za 5,5%, rodiljama puna plaća

Zaposleni u srednjim školama u Zapadnohercegovačkoj županiji od idućeg mjeseca trebali bi imati 5,5% posto veću plaću. Rezultat je to dogovora predstavnika Vlade ZHŽ-a i predstavnika Neovisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama ZHŽ-a glede potpisivanja kolektivnog ugovora koji je jučer okončan u Ministarstvu financija u Ljubuškom.
 

Top 20 najuspješnijih tvrtki u Županiji Zapadnohercegovačkoj

Dvadeset najjačih tvrtki u ZH županiji trenutačno zapošljava čak 30 posto ukupno zaposlenih, a tijekom prošle godine ostvarile su 46,7% ukupnog prihoda županije.

Riječ je o osam tvrtki iz Posušja, sedam tvrtki iz Širokog Brijega, tri tvrtke iz Gruda i dvije iz Ljubuškog, piše Večernji list BiH.

Na prvom mjestu je Violeta, slijedi Feal, Grafotisak, Mepas, MCI, Meggle, Lukas Nakić, Vokel, TT Kabeli, MIVIKO, Planet, Lager, Namex, Unitrade, Dara, Bili Brig, Kramar, Binvest, Hering te Welplast.

Pretplati se na RSS - Vlada ŽZH