Subota, 2 prosinca, 2023
- Oglas -

Imenovani novi direktori i njihovi zamjenici

Vijeće ministara BiH u nastavku 28. sjednici, sukladno mišljenjima Agencije za državnu službu, imenovalo je Ivana Lasića za direktora i Nikolu Petrovića za zamjenika direktora u Državnoj regulatornoj agenciji za radijacijsku i nuklearnu sigurnost Bosne i Hercegovine, najbolje rangirane kandidate nakon provedene procedure javnog natječaja.

Prethodno su dosadašnji direktor Marinko Zeljko i zamjenik direktora Zoran Tešanović razriješeni dužnosti zbog isteka mandata. Državna regulatorna agenciji za radijacijsku i nuklearnu sigurnost Bosne i Hercegovine dužna je svoj pravilnik o unutarnjem ustrojstvu prilagoditi potrebama povećanja javne konkurencije.

Zaključeno je da je potrebno raspisati javni natječaj za drugog zamjenika direktora u Državnoj regulatornoj agenciji za radijacijsku i nuklearnu sigurnost BiH. Vijeće ministara BiH imenovalo je Adelu Vileš Bektaš vršiteljem dužnosti zamjenika direktora Uprave Bosne i Hercegovine za zaštitu zdravlja bilja, do okončanja natječajne procedure, a najdulje na razdoblje od tri mjeseca.

Facebook komentari

Povezane vijesti

48,256FanovaLajkaj
850PratiteljaPrati
190PratiteljaPrati
- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_imgspot_img

Najpopularnije vijesti