Subota, 2 prosinca, 2023
- Oglas -

Izložba slika Art Abstract

U petak 22. rujna 2023. u 19 sati u Galeriji Noa u Širokom Brijegu upriličena je izložba radova polaznika slikarske radionice Art Abstract koja je održana pod vodstvom magistra slikarstva i profesora likovne kulture Tomislava Zovke.

Na izložbi je bilo izloženo oko 20 probranih radova različitih motiva koji su nastali tehnikom akrili na platnu tijekom ljetnih slikarskih radionica.

Ljetne radionice su održane u Širokom Brijegu u Galeriji Noa te ih je pohađalo i uspješno završilo 19 polaznika različitog dobnog uzrasta od kojih je četrnaestero sudjelovalo na izložbi.

Nakon održanih radionica i organizirane izložbe u planu je održavanje tečaja crtanja i slikanja po vodstvom Tomislava Zovke magistra slikarstva i profesora likovne kulture u Galeriji Noa u Širokom Brijegu.

Tečaj je namijenjen svim dobnim skupinama od 7 do 77 godina.

Dobrodošli su početnici, rekreativci kao i oni koji već imaju iskustvo sa crtanjem i slikanjem.

Susreti će se održavati jednom tjedno u trajanju dva školska sata u Širokom Brijegu u Galeriji Noa. Prvi ciklus traje tri mjeseca.

Nastava prvog ciklusa sadrži:
Crtanje i slikanje različitim tehnikama: ugljen, olovka, pastel, kreda, tempera, akrilne boje itd. Teme koje obrađujemo su: mrtva priroda, pejzaž, ljudska figura, portret, slobodne teme itd.

Cijena tečaja – 80 KM mjesečno. Sav potreban materijal je uključen u cijenu.

Prijave i informacije na broj +387 63 882 194
Rok za prijavu je do 2.10.2023. Broj mjesta je ograničen.

Facebook komentari

Povezane vijesti

48,256FanovaLajkaj
850PratiteljaPrati
190PratiteljaPrati
- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_imgspot_img

Najpopularnije vijesti