Utorak, 26 rujna, 2023
- Oglas -

Komšić se u srijedu obraća na Generalnoj skupštini UN-a, možete pretpostaviti koje će bljuvotine pričati ovaj sarajevski unitarist

Generalna skupština Ujedinjenih naroda (UN) zasijeda u Njujorku. To je njeno 78. izdanje.

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine nelegitimni član Željko Komšić u New York je stigao sinoć, a, kako saznaje “Avaz”, on će se obratiti u srijedu, 20. rujna oko 10.30 sati po tamošnjem vremenu, odnosno oko 16.30 po našem vremenu.

Ovogodišnja tema zasjedanja Genaralne skupštine Ujedinjenih nacija je “Ponovna izgradnja povjerenja i ponovno poticanje globalne solidarnosti”.

Sutra su, između ostalih, planirana obraćanja američkog predsjednika Joe Bidena i ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog.

Svi oni govorit će u okviru generalne debate, koja predstavlja priliku da lideri zemalja raspravljaju o svjetskim problemima.

Sarajevski unitarist, radikal i političar koji svojim stavovima ruši temelje naše države će vjerojatno iskoristiti priliku ukoliko bude trijezan da napadne Schmidta te da priča gluposti o građanskom uređenju zemlje koja je pred političkim rasulom i raspadom.

 

Facebook komentari

Povezane vijesti

48,256FanovaLajkaj
850PratiteljaPrati
190PratiteljaPrati
- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_imgspot_img

Najpopularnije vijesti