Addiko Bank

Županijski sud u Mostaru potvrdio zakonitost valutne klauzule u CHF

Županijski sud u Mostaru odbio je zahtjev tužitelja za poništenje ugovora o kreditu i valutne klauzule, te potvrdio zakonitost istih. Ova presuda je jedna u nizu na ovom, ali i drugim sudovima, na kojima je potvrđena zakonitost ugovora o kreditu sa valutnom klauzulom u CHF valuti, ali i same valutne klauzule, a što je od strane Addiko Banke u više navrata isticano kao nepobitna činjenica utemeljena na zakonima važećim u Bosni i Hercegovini.

Sigurna u kvalitetu usluge Addiko banka novim klijentima daje 50 (+ 20) KM

Sarajevo/Banja Luka– Addiko banka je danas pokrenula regionalnu kampanju za nove klijente, kojima u sklopu 'Postani Addiko' koncepta poklanja 50 KM dobrodošlice. Ova kampanja je svojevrsni nastavak klijento-centričnog pristupa prema kojem klijent zauzima centralno mjesto u poslovnoj strategiji i aktivnostima banke.

Addiko Restart krediti do 80.000 KM uz fiksne kamatne stope

 Restart kredit koji služi za objedinjavanje postojećih obveza u jednu ratu ponovo je u ponudi Addiko banke. Otplata nekoliko rata kredita, te kartice i minusa po tekućem računu čest su problem sa kojim se susreće dosta građana. Ove probleme, ali i osiguranje dodatnih gotovinskih sredstava moguće je jednostavno riješiti ugovaranjem Restart kredita Addiko banke. Ovi krediti se mogu ugovoriti u iznosu do čak 80.000 KM sa rokom otplate do 15 godina.

Addiko Bank: Ostvarena dobit od 4,2 milijuna KM nakon šest godina gubitaka

Addiko Bank d.d. Sarajevo zabilježila je neto dobit od 4,2 milijuna KM u prvom polugodištu 2017., uz značajan rast ključnih pokazatelja poslovanja. Sanela Pašić, predsjednica Uprave Addiko banke, kaže u razgovoru za Fenu da je to rezultat primjene nove poslovne filozofije koja se temelji na jasnom, jednostavnom i direktnom bankarstvu.

Pretplati se na RSS - Addiko Bank