Anđelo Kvesić

Kvesić skupio prve bodove na putu za Olimpijadu

Šest mečeva, pet pobjeda i jedan poraz u velikoj i žestokoj konkurenciji..
U prvom meču pobijedio je predstavnika Novreške sa 5:1, u drugom meču predstavnika Francuske 5:3, u trećem meču predstavnika Bjelorusije 2:0, u četvertom meču predstavnika Irana 6:1, zatim je od predstavnika Irana aktualnog svjetskog prvaka poražen 4:3 te je u borbi za broncu , šestom meču pobijedio predstavnika Kosova 3:1 u teškoj kategoriji iznad 84kg.
Odličan početak kvalifikacija za OI u Tokyu 2020.god.

Seniorsko prvenstvo u karateu: Dva brata iz Širokog Brijega najbolji karataši Hrvatske

Širokobriježani, braća Andelo i Ivan Kvesić jos jednom pokazali da je poluteška i teška kategorija rezervirana za njih dvojicu ,točnije osm što su prvaci Hrvatske to je  ujedno i plasman za Europsko prvenstvo koje se u petom mjesecu održava Novom Sadu gdje će braniti boje Hrvatske.

Anđelo Kvesić pobjednik međunarodnog karate turnira ''Hercegovina Open''

Hrvatski reprezentativac Anđelo Kvesić pobjednik je 7. međunarodnog karate turnira ''Hercegovina Open'' održanom u nedjelju navečer u Širokom Brijegu. Kvesić je u finalu pobijedio svog kolegu iz hrvatske reprezentacije Ivana Martinca iz Čitluka. Nakon što je u regularnom dijelu borbe bilo 0:0, u dodatnoj minuti Kvesić je osvojio pobjedonosna tri boda (sanbon) bacivši na tlo protivnika i zadavši mu udarac u glavu, takozvano ''zakucavanje'' , piše Bljesak.info

Odlična uvertira hrvatskih reprezentativaca pred 'Hercegovina Open' u Širokom Brijegu

Svega je pet dana ostalo do ovogodišnjeg izdanja, već sedmog po redu "Hercegovina Opena", koji će se održati 26. studenog (nedjelja) u Gradskoj sportskoj dvorani "Pecara" u Širokom Brijegu.

Središnji događaj ovog karate turnira, kojim se ujedno obilježava 15 godina postojanja Karate kluba "Široki Brijeg" bit će i Open za seniore, turnir trenutno najboljih boraca iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Kosova, Slovenije, te Bosne i Hercegovine.

Anđelo Kvesić do postolja u Istanbulu došao preko šest pobjeda

Čak 6 pobjeda trebalo je Anđelu da osvoji broncu u kategoriji +84. Ovom medaljom još jednom je iskazao ozbiljnu kandidaturu za jedno od mjesta koje vodi na Olimpijske igre.
Na putu do medalje pobijedio je predstavnike: 1. Novog Zelanda, 2. Švicarske, 3. Francuske, 4. Bjelorusije, četvrtfinale Azerbajdžana, zatim poraz u polufinalu od predstavnika Gruzije te u borbi za broncu pobjedio je predsavnika Irana.
 

Pretplati se na RSS - Anđelo Kvesić