Bakir Izetbegović

'Ne prijetim ja ratom nego prijete Srbi koji žele podjelu BiH'

Bošnjački član PredsjedništvaBiH Bakir Izetbegović odbacio je u petak tvrdnje kako njegova izjava da bi bio spreman na rat ukoliko bi se Republika Srpska pokušala odcijepiti od Bosne i Hercegovine predstavlja prijetnju, nego je rekao kako je to logičan odgovor na pokušaje podjele koju zagovaraju srpski čelnici u BiH
"Nije prijetnja kazati da ćete braniti svoju zemlju, prijetnja je kad kažete da ćete rasturiti vlastitu zemlju", rekao je Izetbegović u Mostaru u izjavi za medije. 

Izetbegović prijeti: Spreman sam na rat, Hrvati ne mogu dobiti treći entitet

Bakir Izetbegović, bošnjački član Predsjedništva BiH i predsjednik najveće bošnjačke stranke, SDA, u intervjuu za DW govorio je budućnosti BiH, odnosu prema Republici Srpskoj, zahtjevima Hrvata u BiH, te euro-atlantskom putu BiH.

"Spreman i na rat da obrani BiH" 

Izetbegović je, tako, kazao kako će raditi ono što će raditi svi patrioti u ovoj zemlji.

SDP osudio 'amanet' izjave i pozvao Izetbegovića da Erdoganu pokloni imovinu

Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine oglasila se danas priopćenjem za javnost u kojem oštro osuđuje izjavu člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića da je njegov otac Alija ''BiH ostavio Erdoganu u amanet''.

Ova izjava je, inače, izazvala brojne reakcije javnosti, a iz SDP-a navode da ovakvim izjavama Izetbegović daje snažan argument svima koji žele podijeliti i razvaliti BiH kao jedinstvenu državu i društvo.

Superiornost bošnjačke politike koja ne trpi političku štetu od 'amanet' izjava

Nema dvojbe da se u BiH može svakodnevno čuti poneka bedastoća koja može a ne mora na sunce iznijeti ono što je bilo zamotano u nekakav šareni  celofan. To je svakako češća pojava u ovoj zemlji samo su različiti odgovori i reakcije na već spomenute bedastoće, piše ABCportal.info.

Izetbegovićevi špijuni tajno prisluškuju i prate Plenkovića, hrvatske političare i poduzetnike

Hrvatski list Nacional u novom broju pod oznakom ''ekskluzivno'' donosi dokumente koji, kako tvrdi Nacional, potvrđuju da špijuni iz BiH prisluškuju, prate i tajno nadziru hrvatske političare i poduzetnike.

Hrvatski politički tjedni list Nacional u svom tekstu navodi da su dobili pravo na uvid u više tajnih izvještaja Obavještajno-sigurnosne agencije (OSA), koji pokazuju da tajna služba vodi "specijalni rat protiv Hrvatske i premijera Andreja Plenkovića, vanjske politike hrvatske vlade i hrvatskog naroda u BiH".

Hoće li Čovićeva pljuska odzvanjati u ušima Bakira Izetbegovića?

Doista je bh javnost ostala zatečena brzom reakcijom te formulacijom političke pljuske koju je Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović odaslao na adresu Bakira Izetbegovića , Bošnjačkog člana istog Predsjedništva. U jednom od svojih najžešćih medijskih istupa Čović je brutalno upozorio vrlo opasnog i nekorektnog 'Bošnjaka' da se sabere i ne čini gluposti.

Amerikanka pokazala Bakiru Izetbegoviću srednji prst pa završila u policiji!

Američka državljanka i njen prijatelj iz Sarajeva u četvrtak su privedeni na saslušanje u Policijsku upravu Centar zato što je ona iz automobila pokazala srednji prst prema pratnji Bakira Izetbegovića, bošnjačkog člana Predsjedništva BiH i čelnika SDA, otkriva Dnevni avaz.

'Incident' se dogodio u ulici Koševo, kada su Amerikanka i njen prijatelj krenuli na Bjelašnicu na izlet. U drugoj traci nalazili su se automobili iz pratnje Izetbegovića. Kako saznaje Avaz i član Predsjedništva bio je u automobilu.

Bakir Izetbegović osobno mišljenje prezentira kao službeni bh stav o Pelješkom mostu!?

U našoj regiji ne  može proći puno vremena a da se ne pojavi novi politički problem koji vrlo brzo zauzme sve medijske naslove i pažnju javnosti. Tako je i ovih dana aktualizirana tema oko Pelješkog mosta kojim Hrvatska želi povezati svoj teritorij. Sredstva su osigurana projekt je prošao pred tijelima EU-a i novci za izgradnju su odobreni i spremni, piše ABCportal.info

Pretplati se na RSS - Bakir Izetbegović