Davos

Evo koliko košta 'upad' u Davos, koliko koštaju sobe, koliko osiguranje i koliko će Trump platiti dvodnevni boravak

Svjetski ekonomski forum potpuno zaustavi život u Davosu, švicarskom alpskom skijalištu. Dolazak najmoćnijih ljudi svijeta, praćen tisućama sudionika različitih sesija i još većim brojem medija, potpuno je ispunio sve smještajne kapacitete.

Ako je vjerovati stranici Booking.com za ono malo preostalih soba u Davosu potrebno je izdvojiti između 1.676 i 2.794 eura.

Za odlazak u Davos potrebna je pozivnica. Ipak, ako ste član Svjetskog ekonomskog foruma, organizacije koja stoji iza ovog događaja, ne morate je imati, ali onda morate platiti – i to najmanje 23.800 eura.
 

Svjetska elita spašavat će svijet u idiličnom švicarskom Davosu, stižu Greta i Trump

Svjetski gospodarski forum u Davosu slavi ove godine 50. rođendan, a na dnevnom redu samita svjetske elite idući tjedan nezaobilazne teme bit će kampanja za spas planeta i svjetske krize, čija su 'zaštitna lica' aktvistica Greta Thunberg i američki predsjednik Donald Trump

Ekonomski forum: BiH napokon u Davosu

Predsjedatelj Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić prvi je visoki politički dužnosnik koji će, nakon duže vremena, predstavljati Bosnu i Hercegovinu na Svjetskom ekonomskom forumu u Davosu. Zvizdić će, kako je najavljeno, u petak, 26. siječnja, sudjelovati na posebnoj sesiji ''Ubrzanje dugoročnog razvoja zapadnog Balkana'' na kojoj će se razgovarati o regionalnoj suradnji, ekonomskom razvoju i jačanju stabilnosti i sigurnosti.

Pretplati se na RSS - Davos