Denis Lasić

Potpisan ugovor koji reguliran prava za oko 4.000 radnika u HT-u Mostar i BH Telecomu

Federalni ministar prometa i komunikacija Denis Lasić i predsjednik Sindikata BH Telecoma Fikret Alić potpisali su u ponedjeljak u Mostaru Granski kolektivni ugovor za područje djelatnosti telekomunikacija kojim su regulirana prava za oko četiri tisuće radnika u BH Telecomu i HT-u Mostar.

Lasić najavio mnogobrojne projekte, evo što će se sve graditi u Federaciji

Federalni ministar prometa i veza Denis Lasić kazao je u razgovoru za Fenu kako je u ovoj godini planiran završetak poddionice Drivuša-Klopče i Klopče-Donja Gračanica te najavio realizaciju programa "Modernizacija cesta u Federaciji BiH" i ulaganja u zrakoplovnu infrastrukturu u FBiH, kako bi zračne luke u FBiH bile još konkurentnije lukama u okruženju i regiji.

Kreševu 300.000 KM, Ljubuškom i Širokom po 200.000 za sanaciju cesta

Federalna Vlada usvojila je program investiranja kapitalnog transfera JP Ceste Federacije BiH d.o.o. Sarajevo iz sredstava od GSM licencije utvrđenoga izmjenom i dopunom proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2017. godinu Federalnom ministarstvu prometa i veza u iznosu od 4,496.183 KM. Taj kapitalni transfer utvrđen je u izmjenama i dopunama proračuna FBiH za 2017. godinu. 

 

Uložit će se 20 milijuna KM u brze ceste oko Mostara

Za brze ceste oko Mostara bit će izdvojeno 20 milijuna konvertibilnih maraka, kroz idućih mjesec dana počinje gradnja dionice autoceste u Hercegovini, točnije dionica Počitelj – Zvirovići, navodi ministar prometa i veza Federacije BiH Denis Lasić u intervjuu za Večernji list. Lasić se osvrnuo i na poslovanje Zračne luke Mostar, gradnju brze ceste Mostar - Široki Brijeg - granica s Republikom Hrvatskom. Ministar prometa i veza FBiH govori i o razlozima zbog kojih se u njegovom mandatu usporilo s gradnjom autoceste kroz BiH. 

Pretplati se na RSS - Denis Lasić