Dijana Zelenika

Diana Zelenika: Čović se zarazio na svadbi gdje je bilo 700 uzvanika

Doktorica Diana Zelenika, bivša zastupnica HDZ-a 1990 u Parlamentu Bosne i Hercegovine, koja se nalazi u COVID bolnici u Mostaru rekla je da bi voljela vidjeti test Dragana Čovića, lidera HDZ-a, koji je također obolio od virusa. "Voljela bih da mu vidim test. Sve će oni uraditi da ispadne po njihovom, da do izbora ne dođe. Ono što sam spomenula, mislim da bi takvi ljudi trebali biti najodgovorniji, a ne ponašati se bahato", kazala je.

Zelenika: Kolinda Grabar-Kitarović štiti podobnost, kriminal, korupciju i nepotizam, a ne konstitutivnost Hrvata u BiH

Bivša zastupnica HDZ 1990 Diana Zelenika oglasila se putem Facebooka, komentirajući kandidaturu Kolinde Grabar-Kitarović za predsjednicu Hrvatske i njezinn odnos prema Hrvatima u BiH. Neposredni povod za ovo oglašavanje Zelenike je Dan nezavisnosti Hrvatske.

Njezin post objavljujemo u cijelosti.

Zelenika: 'Devedesetka više ne postoji'

"Pitam se ima li stranke. Možda je ružno što tako kažem, ali neke stvari su tako evidentne. Naprimjer, odluka Predsjedništva HDZ 1990 je da sam ja kandidat za Dom naroda. Bez ikakvog održavanja sjednice, ni telefonske, odjednom je kandidat Ilija Cvitanović. O svemu tome odlučuje HDZ BiH", rekla je to za Klix Dijana Zelenika, članica HDZ 1990 komentirajući šutnju i opozicije na posljednja događanja u Aluminiju.

Pretplati se na RSS - Dijana Zelenika